11.12.2017

Çocuklar Duymasın 19. bölüm Haluk ve Meltem'in arasında soğuk rüzgarlar

Mahkemede hakim Haluk ve Meltem'i boşamayıp 1 ay süresince aynı evde yaşamaları kararını verir. Eve gelen çiftin morali bozuktur. Gönül ve Tuna onları aynı evde tutmak için elinden geleni yapmaya karar verirler. Meltem'in sürekli gözünün önüne Haluk'un sevgilisi zannettiği kızla görüntüsü geldiği için ters davranır. Haluk da Meltem'in bu tavırlarını anlayamaz; morali bozulur.

Tutku iş yerinde çok mutludur ama İrem ve Tolga üzgün ve davanın sonucunu öğrenmek için meraklıdır. Emine ve ailesi de boşanmanın sonucunu beklemektedirler. Tutku kararı duyunca epey bozulur.

Tuna sürekli Haluk ile beraber işe ve her yere onunla gider. Oteldeki kadınla buluşmasına engel olmaya çalışmaktadır.

Orçun; takipçi sayısını arttırmak ister. Diğer e-sport oyuncularının hepsinin takipçileri fazladır. Para ile takipçi satın almak için annesine yalan söyleyerek para alır. Merve bu yaptığı için Orçun'a kızar. Bu işlemi yaptığı için hesabına virüs girer. Hocalarına müdürlerine 18 resimler yollarlar. Neyse ki Merve'nin yaptığı savunmayla Orçun aklanır

Fütüristlerden öğrendikleri gelecekteki puanlama sistemini çok seven Hüseyin ve Şükrü; bunu günlük hayata geçirmek ister. Kahvede bunu uygulamaya başlar.

Meltem psikologa gider. Evde yaşama kuralları koyarlar. Meltem inat olsun diye Emine'ye her tarafı sildirtir.  Kemal bey eve gelir ve Haluk ile konuşur. Bu bir ay boyunca karşılıklı oturup konuşmalarını ister.

Kadriye anne Haluk'a dolma yapıp gönderir ama dolmaları Arda yer. Arda; Haluk'a Meltem'i işe dönmeye ikna etmesi için gelir.


Tuna her şeyi ayarlanmış olan reklam filmi için Tutku ile konuşur. Yönetmen hiç bir tecrübesi olmayan Tutku'yu değil başka birini seçmek ister. Tuna kıza senaryoyu çalıştırmaya başlar. Ama kız hayalinde ev ve çocuklar canlandıramayınca kızı kendi evine davet eder. Çocuklarla beraberce çalışırlar. Tutku da onlara matematik çalıştırmak için gelir.








Hiç yorum yok:
Write comments