4.12.2017

Dolunay 22. bölüm; Asuman başını yine derde sokuyor

Star Tv de yayınlanan Dolunay da geçen hafta Nazlı yorulduğunu ve yalnız kalmak istediğini söyleyerek gitmişti. Ferit hemen asistanına kızın aldığı biletleri araştırtıp gittiği yeri bulur. Tabi çok küçük Fatoş'un da yardımı olur. O geceyi otelde geçiren Nazlı sabah zeytin hasadına katılmak için köylülerle zeytinliğe gider. Fakat Ferit de oraya gelir. Beraber iyi zaman geçirirler ama Nazlı illaki bir mantar cinsini toplamak isteyince ormana giderler. Yollarını şaşırıp geceyi bir kulübede geçirirler. Birbirlerine duygularını söyleyip beraber olurlar. Sonunda gerçekten karı koca olmuşlardır.

Asuman geçen bölüm Muzaffer isimli zengin ve kötü bir adamın tuzağına düşmüştü. Onu evden Ddeniz kurtarır ve adamı da biir güzel döver. Eve döndüklerinde Asuman'ı azarlamak istese de kız o kadar korkmuştur ki azarı erteler. Gece kızın başında o uyuyana kadar beklemeyi planlarken uyuyakalır. Sabah uyandıklarında sarmaş dolaş yatmaktadırlar. Asuman Deniz'in ona karşı olan yakınlığını yanlış anlamaktadır ama Deniz kıza arkadaş kalmak istediği söyler.

Fatoş Maoni ve Tarık'ı kıskanıp onları yalnız bırakmamaya çalışır. Hakan'ın şirkete soktuğu adam da fabrika satın almaları doğrultusunda ısrar etmektedir.
Demet ise Hakan'a onun cinayeti itiraf ettiği ses kaydını göndererek adama göz dağı verir. Ses cihazının orjinalini Deniz'in evine saklar. Hakan da karısının gönderdiği kopyayı inceleterek başkasına göndermediğini öğrenir.

Pelin şirkete gittiğinde Ferit ve Nazlı'nın seyahatte olduğunu öğrenip önce Deniz'e gider. Ondan istediği desteği alamaz ama Deniz'in evindeki Asuman'dan gece başına gelenleri öğrenip bu duyduklarını Hakan'a anlatır. Hakan hemen bir plan yapar. Zaten tanıdığı Muzaffer'i arayıp adamın evine kamera koydurtur. Adamın Asuman'ı giyinip soyunurken onu videoya çektiğini söyleyerek evine getirtir. Kızın bir silahı görmesini sağladıktan sonra kızın üzerine gidince Asuman da silahı alıp Muzaffer'i vurur. Herşey planlıdır; tabanca kuru sıkıdır ama kız adamı öldürdüğünü zanneder

Pelin; Hakan'dan aldığı akılla Ferit'in annesine gider. Kadına geçmişte kendisine kurulan tuzağı anlatır. Nazlı'nın işi yüzünden Bulut ile ilgilenemediğini ima eder. Anne; Deniz'i de çağırıp ağzını arar. Sonrasında artık gerçekten evli olarak mutlu bir şekilde evlerine dönen Nazlı ve Ferit'in evde karşılarına çıkar. Bakıcı kadını değiştirdiğini ve bir süre onlarda kalacağının bilgisini verir.

Hiç yorum yok:
Write comments