6.12.2017

Hayat Sırları 6. bölüm, Hakan elinde mektupla geliyor


Mustafa Kuzgun geçmişiyle bir kez daha yüzleşyor. Hakan sarhoş bir şekilde lokantaya gidiyor. Mustafa onu toparlamayya çalışırken, o adamı dağıtıyor. "Ben senin oğlunum" diyor. İnanmıyor Mustafa ilk önce, sarhoşluğuna veriyor. Anlatıyor çocuk, "Ben hamile iken terkedip gittiğin Selma'nın oğluyum" diyor.

Kemal annesine gördüğü korkunç manzarayı anlattı dehşet içinde. Öldürmüşler adamı" diyor Kemal, ama ölmemiş, yaralı. İnci kocasına soruyor; "Tek göz İsmet'i sen öldürmedin, değil mi?" diye soruyor.

Sana o aileden uzak durdenmedi mi diye hapsettiler İsmet'i bir yere. Az bir şey para alıp gidecektim" diye kendini savunuyor. Yaralanmış, kanaması var. "Sabaha sağ çıkarsa salın gitsin" diyor adam.

Mustafa İnci'ye anlatıyor, Hakan'ın söylediklerini. İkisi de panik oluyorlar.

İsmet'i vurmaya giden Mustafa, onu başka birinin vurduğunu görüyor. Ve o kişi için de "Olabilir mi? yok olmaza, mezardan çıkmadı ya" diyor. Stresten keçileri kaçırmaya başladığını düşünüyor.

Burak İstanbul sokaklarında dolaşıyor, fotoğraflar çekiyor, eskileri hatırlıyor, Seher'le anılarını.
Selma ve İnci birlikte İstanbul'a gelmişler. İkisi de Mustafa Abi diye bahsediyorlar, ama bu bahsettikleri şimdiki Mustafa Kuzgun değil herhalde, ismini aldığı asıl Mustafa.

Kemal, ortağının babasına iki yüz bin lirayı geri veriyor.
Hakan gerçek babasına söylemek istediği şeyleri söylüyor rol gereği. Bir yandan da Şirin'e olan öfkesini kusuyor, kızcağız bir şey anlamıyor tabii, şaşkın şaşkın bakıyor.

Ayşen Hanım, Mustafa'ya hediye almış, çok kaliteli bir bıçak. Adam sevinçten ne yapacağını şaşırıyor, İnci ise feci kıskanıyor.
Kemal ile Tuba arasında bir şeyler olacak gibi. Banu'yu görmek için akşam çıkışta cafeye gelmişti kız; aşk acısını anlatıyor Kemal'e. O da dinliyor ve gizlese de etkileniyor ondan.

Seher ise kızını nasıl bulacağını düşünüp duruyor, umutsuzluğa kapılmaktan korkuyor.
Hakan ise babasının annesini terk ederken yazdığı mektubu ele geçirdi, tekrar tekrar okuyor ve öfkesi iyice bileniyor.

Burak elinde çiçekle lokantaya geliyor, Seher'in ailesiyle tanışmak için. O sırada Ayşen de gelince işler karışıyor; iki anne birbirine giriyor. Seher de gelip burak'a kızıyor. Bu ilişkiyi bu sefer gizli saklı yaşamayacağız" diyor Burak. Seher ise inkar ediyor "Ne zaman başladı ki bizim ilişkimiz" diye. burak öpüyor onu,"Bu ilişki tekrar başladı" diyor.

Hakan kararını veriyor, Kuzgunların evine gidiyor, elindeki mektubu gösteriyor ve açıklıyor. Herkes şaşırıp kalıyor tabii.

Hiç yorum yok:
Write comments