1.01.2018

Çocuklar Duymasın 22.bölümde herkes yılbaşını kendi tarzında kutluyor

Emine; Haluk beye tavırlı davranınca Kadriye anneye de Haluk'un Meltem hanımı aldattığı haberini verir. Kadriye anne de Emine de Haluk'a ters davranır. Hüseyin ve Şükrü yılbaşı gecesi için midye dolma işine girerler. Şükrü denize dalar ve midye çıkarır. Kadınlar grubu midyelerin içini pilav ile doldurur. Çok yorulurlar

Tuna'nın eski karısı Özlem'i bir türlü evden gitmeyince Tuna Gönül'ü dışarıda oyalamaya çalışır. Ama ne yaparsa yapsın; yine de Gönül'e yakalanır. İki dominant karakter atışırlar. Tuna çocukların ve Gönül'ün evden gitmek istememelerine rağmen Bulgaristan Sofya da kayak tatili planlamıştır. Sabah 5 te araba ile yola çıkarlar ama araç kara saplandığı için yolda mahsur kalırlar. Tuna'nın çok üzüldüğünü gören Gönül ve çocuklar hayatlarından memnun görünür. Tombala oynayıp, şarkılar söyleyerek yılbaşına girerler.

İkili birbirlerine yılbaşı için çılgın gibi eğlenerek arkadaşlarıyla geçireceklerini söylerken ikisi de evde yalnız kalmayı planlamıştır. Hatta bunun için kızları Duygu'yu apar topar ailesinin yanına yollarlar. Ancak birbirlerini evde görünce şaşırırlar. Biri diğerini bastırmak için kendilerince eğlenmeye çalışırlar. Evdeki eşyaları depoya indirirler. Haluk fasıl eşliğinde eğlenmek isterken Meltem Dj eşliğinde parti vermek ister ama oluşan gürültü ve kaosa Meltem'in babası el koyar. Herkesin istediği müziği çalmak için 15 dakika vakti vardır. Sevdikleri de gelir ve kızlar, erkekler olarak salonu ikiye bölerler. Meltem salsacılar, ışıklı bando tutarken Haluk ise fasıl, horon, köçek ve roman ekipleriyle yılbaşına girer.

İrem Tutku'nun önlenemeyen yükselişinden ve Haluk'un evinde dahi kalmasından iyice rahatsız olur. Yılbaşı çekilişinde kendi ismini hiç yazılmayınca Tutku hepsine kendi ismini yazar. İrem açıkça Tutku'ya meydan okur ve onu şirketten göndermeye çalışacağını söyler. Tutku da gardını alır ve İrem'in şirketten para kaçırdığına dair belgeler ortaya çıkarır. Bakalım bu savaşta kazanan kim olacak?

Hiç yorum yok:
Write comments