13.01.2018

Kalp Atışı dizisinde gün değişikliği, yeni bölüm 21 Ocak Pazar


Show TV'nin yaz sezonunda başlayan dizisi Kalp Atışı'nın final yapma ihtimali çok yüksek. İddialı bir başlangıç yapan Altın Kelebek ödüllerinde kahramanları olan "Ali Asaf ve Eylül" en iyi çift seçilen dizinin düşük reytingleri hayranlarını üzüyor. Son haftalarda iyice reyting kaybeden dizi, yılbaşı tatilinden sonra, bu hafta yani 12 eylül Cuma akşamı ekrana gelmedi. Show TV'nin sitesinde yeni bölüm tarihi olarak, 21 Ocak Pazar günü yazıyor. Yani reyting kaybeden dizide gün değişikliğine gidildi. Baş rollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı'nda finalin de çok yakın olduğu konuşuluyor.

Bilindiği gibi cuma akşamları ekranlar çok büyük bir reyting mücadelesine sahne oluyor; Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerle yarışan Kalp Atışı, reytinglerde gittikçe alt sıralara düştü. En son 30 Aralık'ta 26. bölümüyle ekrana gelen dizide gün değişikliğine gidildi, şimdi de finalin yaklaştığı söyleniyor.

Eylül ve Ali Asaf'ın engellerle dolu aşkını anlatan dizinin bundan sonra Pazar akşamları ekrana geleceği duyuruldu. Kalp Atışı, yeni bölümüyle 21 Ocak Pazar günü izleyiciyle buluşacak.

Hiç yorum yok:
Write comments