4.01.2018

Fazilet Hanım ve Kızları dizisine yeni oyuncu dahil oldu



Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Bitmeyen entrikalar ve azalmayan heyecan dozu ile izleyiciyi ekran başına toplayan, ilgi çeken aşk hikayeleri ile de merakı canlı tutan dizinin hikayesine yeni bir karakter katıldı. Genç oyuncu İzim Turan'ın canlandırdığı Sevda karakteri, zaten savaş alanına dönmüş atmosferi iyice karıştıracak gibi.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosu Sırma Yanık'ın yazdığı ve Gökçen Usta'nın yönettği dizinin yeni oyuncusu İzim Turan, diziye 13 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 30. bölümde katılacak. İlk olarak, yeni bölümün finalinde göreceğimiz Sevda karakteri, Fazilet'in işine yarayacak biri olarak karşımızda olacak.

Dengelerin değişmesinde rol oynayacak olan Sevda, Gökhan Egemen'in eşi Yasemin'e de rakip olacak, onun kıskançlık nedeniyle daha da tehlikeli bir hale gelmesine sebep olacak. Neler olacak, izleyip göreceğiz.



Yılbaşı sonrası dizilerin kullandığı bir haftalık tatil nedeniyle ekrana gelmeyen Fazilet Hanım ve Kızları, 13 Ocak Cumartesi akşamı bizlerle olacak.

Hiç yorum yok:
Write comments