7.01.2018

PuhuTVnin yeni dizisi Şahsiyette dikkat çeken oyuncular


Türk dizi sektörüne renk getiren platformlardan biri olan PuhuTV'nin ikinci dijital projesi yani internet dizisi geliyor, Şahsiyet. Yeni projenin yapımcısı da Ay Yapım. Hakan Günday'ın özgün hikayesinden senaryolaştırılan Şahsiyet ile yapıyor. Diziyi ünlü oyuncu Onur Saylak yönetecek. Saylak, yine Hakan günday'ın romanından senaryolaştırılan ve kendisinin yönettiği Daha adlı sinema filmi ile gündemde.

Şahsiyet'in başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Cansu Dere. Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu'nun da kadroya katıldığı dizide, oyuncu seçimi ile ilgili çalışmaların devam ettiği bildiriliyor. Hikayenin merkezinde bir seri katilin yer aldığı dizinin çekimlerinin, Şubat  ayında başlaması bekleniyor.

PuhuTv'nin ilk dizisi olan Fi, ünlü yazar Azra Kohen'in Fi, Çi ve Pi isimli roman üçlemesinden uyarlanan psikolojik gerilim türünde bir internet dizisi; yapımını Ay Yapım üstlenmiş durumda. Başrolleri Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizinin birinci sezonu, puhutv'de internet üzerinden 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 12 bölüm sürdü; 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. İkinci sezon ise Çi adıyla devam ediyor.

Hiç yorum yok:
Write comments