6.01.2018

Vatanım Sensin dizisinde iki sürpriz ayrılık


Kanal D'nin, ikinci sezonunda da büyük bir beğeniyle izlenen dönem dizisi Vatanım Sensin'de sürpriz bir gelişme yaşanacak, önümüzdeki haftalarda hikayedeki iki önemli karakter diziden ayrılacak.

Titiz bir çalışmanın ürünü  olan ve muhteşem oyunculukları ile dikkat çeken Vatanım Sensin'de Tevfik karakterini canlandıran başarılı oyuncu Onur Saylak yeni bir proje nedeniyle diziye veda edecek. Medyatava'nın haberine göre, başarılı oyuncu, Daha filminden sonra, şimdi de bir dizide yönetmen olarak görev alacak.

Onur Saylak, PuhuTV'de yayınlanacak olan yeni online dizisi Şahsiyet'i yönetecek, bu nedenle de birkaç bölüm sonra, Vatanım Sensin'e veda edecek.


Sevilen diziden ayrılacak olan bir diğer oyuncu da, Mehmet karakterini canlandıran başarılı oyuncu Genco Özak. Genç oyuncunun hangi şekilde hikayeden ayrılacağını henüz bilmiyoruz.

Geçen bölümde de, yeni sezonda Spiros karakterini canlandıran Çağrı Çıtanak, senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Geçen hafta yayınlanan 39. bölümde, Azize'nin yaşadığını öğrenen ve bunu Cevdet'e söylemeye hazırlanan Spiros, kendisini engellemek isteyen Hamilton tarafından öldürüldü.

Hiç yorum yok:
Write comments