24.02.2018

Gülizar 6. bölüm özet. Gülizar çiftliği ve Murat'ı terk ediyor

Şerif'in elindeki silah patlar ve Tuğrul omzundan yaralanır. Tuğrul ameliyata alındığında herkes Gülizar'a yüklenir. Ameliyattan iyi bir şekilde çıkmasına hatta abisine kan vermesine rağmen kıza kötü davranmayı sürdürürler. Tüm gece Tuğrul'un kendisine gelmesini beklerler. Bu arada tutuklanan Şerif de pavyondan bahsedince Gülizar ve Suzi'yi iyice dışlarlar.

Ertesi gün vasiyet açıklanır. Mehmet Rıfat her şeyi eşit olarak paylaştırmıştır. Candan ve çocukları Gülizar'ın üzerine gelir. Ancak kız zaten 1 gün önce avukatı ile gidip mirastaki haklarından feragat etmiştir. Buna rağmen kıza yine de kötü davranırlar. Bir tek babaannesi onun yanındadır.

Gülizar, Suzi ve Fettah eşyalarını toplayıp zar zor taksi ve otobüs parası bulup İstanbul'a giderler. Fettah öncesinde Fuat ile bu müzik prodüksiyon şirketi hakkında bilgi almıştır. Ekibi direkt oraya götürür. Kartal bizzat onları karşılar ve bir miktar para verip şirketin misafirhanesine yerleştirir. Ona şan hocası, imaj için profesyoneller tutar. İlk kaydında kıza destek olup başarılı olmasını sağlar

Murat ise Gülizar'ın çiftlikten gideceğini öğrendiği andan itibaren kızla konuşmak vedalaşmak ister ama kızın buna gücü yoktur. Ama Murat; Fettah ile iletişimde kalıp onların ne yaptıklarını nerede olduklarının haberini alır.

Şerif tabi ki tutuklu yargılanmak üzere hapse gönderilir. Teksoy kadından kurtulduğu için sevinir. Tuğrul'a ve ailesine iyi aile çocuğuymuş gibi davranır. Hatta Candan kızının onunla görüşmesini ister. Anne ve çocukları Gülizar gittiği içi çok mutludur. Mirastan paylarına düşeni satıp yalı alıp İstanbul'a gitme hayalleri kurarlar. Mine ise Murat'ı kendisine döndürmek için kötü planlar yapar.

Şerif hapishaneden Suzi'yi arayıp kendisini hapisten çıkarmazlarsa onların adam öldürdürmüş gibi görünen görüntülerini vereceğini söyler. Fettah'ın o işi hallettiğinden; Teksoy'un görüntüleri getirmeyeceğinden ve Şerif'le ilgilenmediğinden habersiz Suzi çok korkar.

Sepetçi ailesi ertesi gün kahvaltıda evlerine polislerin, icra memurlarının geldiğini öğrenirler. Muhasebecileri onları dolandırmış ve sırra kadem basmıştır. TMSF çiftliğe, hayvanlara, eve, arabalara hatta eşyalara bile el koymuştur. Her şeylerini satsalar da ancak borçtan kurtulabilecekleri bir borçla karşı karşıyadırlar. Hayattan bihaber bu insanlar evsiz ve parasız kalakalırlar. Orta halli bir otele giriş yaparlarken Murat babaanne ve yardımcıları Gülizar'ın evine getirir. 


Hiç yorum yok:
Write comments