22.02.2018

Meryem Dizisi 29. bölümde Oktay nikahı basıp Jasmin vuruluyor

Bölüm Meryem ve Savaş'ın nikah dairesinde nikah için tüm aile bir araya gelmeleri ile başlar. Herkes de tatlı bir heyecan vardır. O sırada Oktay elinde silahla orada belirir.

Günümüzde ise kahvaltı bahanesiyle toplanan aileye Savaş'ın sürprizi vardır. Jasmin'in kardeşleri olduğunu söyler. Herkes birbirine girdiğinde ise içeri hiç bir şeyden habersiz Yurdal girer. Jasmin'in kızı olduğunu öğrenince çok şaşırır. Jasmin'e en büyük tepkiyi bile isteye kendilerine zarar verdiğini, Oktay'ı sakladığını, Berk'in ölümüne sebep olduğunu ve evlerinden ettiğini düşünerek Naz verir.

Burcu sonunda Güçlü'nün evlenme teklifini kabul eder. Akşam iki çift beraber yemek yerler. Nikah günü gelir çatar. Herkes heyecanlı bir hazırlık içindedir.

Beliz ise avukatı gibi davrandığı Oktay'a elindeki neşterle saldırır. Oktay onu yaralar, kadının neşterini de saklar. Oktay bir şekilde nezaretten ve emniyetten kaçar. Savaş ve Meryem'in nikahını basar. Emniyetten kaçarken bir polisi; nikahta ise Savaş'ın önüne geçen Jasmin'i yaralar. Derin'in arabasını alıp kızı bayıltıp kaçar.

Oktay Kaan'ı arayıp Sadık'ın yerini söyleyeceğini söyleyerek kendisini saklamasını ister. Kaldığı yere gidip kaçması için ondan yardım ister. Kaan'a da Sadık'ın olduğu hastaneyi söyler. Kaan; Burcu ve Ertan'dan hemen önce Sadık'ı vurur. Sadık son anda her şeyi Burcu'ya anlatıp ölür. Kaan'ın ortağına iftira atığını öğrenen Burcu öfkelense de Kaan ustalıkla hastaneden kaçar. Hastane önünde bekleyen Güçlü ve Savaş onu takip edip yakalar. Kaan Oktay'ın Beykoz'dan helikoptere bineceğini oradan da Rusya'ya giden bir şilebe ineceğini söyler

Savaş ve Güçlü; Kaan'dan duydukları Oktay'ın yerine giderken Derin de Burcu'ya telefonla haber verir. Savaş'ın orada olduğunu öğrenince bu sefer Yurdal'ı arar. Herkes oraya geldiğinden köşeye sıkışan Oktay kendisini uçurumdan aşağı atar.





Hiç yorum yok:
Write comments