1.03.2018

Börü Dizisi 1. bölüm özet. Bazen Canavarlar Kazanır


Star da başlayan Börü dizisi etkileyici sahneleri ve kalabalık ünlü kadrosu ile göz doldurdu. Konu biraz ortadan başlamış gibi. Kahramanları tanıtmaya çalışmışlar ama yine ortadan anlatıyorlar sanki.  Zamanının 1 saat gibi olmasıyla mı alakalı ya da Dağ sinema filmlerini seyretmediğimizden mi bilmiyoruz ama adapte olmakta biraz zorlandık.

Dizinin konusu 3450 kodlu polis özel harekatçıların hikayesi. Kendilerine eski Türklerde sürüyü kollayan ama onlardan uzakta duran kurdun adı olan 'Börü' adını takmış bu takım bir operasyon sırasında bir arkadaşlarını kaybederler ve akademi birincisi Kaya isimli yeni bir çaylak hayatlarına girer. ekibin içinde dahiler, zengin çocukları, arızaları vardır.

Takımın şefi Behçet başkan dediği İrfan'ın davasına girer. Sonrasında onunla konuşur. Akşamına da Esenyurt da bir eve operasyon düzenlenir. Sağ olarak almaları gereken kişi çatıya çıkar. Kemal adamı inmeye ikna etmişken düşecek gibi olur. Ekibe yeni gelen Kaya adamı kurtarır ve Börü'ye girmiş olur. Tam adamı çıkardıklarında İç İşlerinden bir yetkili gelip zanlıyı alıp gider. Behçet hemen ertesi gün gidip içerideki İrfan başkanla görüşür ve olanları anlatır. O da Fetonun onların içine sızmaya çalıştığını düşündüğünü söyler.

Hiç yorum yok:
Write comments