11.03.2018

Gülizar Dizisi 8. bölüm özet. Hayriye hanım iki aşığı yakalıyor

Geçen bölüm sonunda Murat Mine'ye Gülizar'a aşık olduğunu söylerken Teksoy da kızı kaçırmıştı. Gülizar'ın yokluğu fark edilince hemen kameralara bakarlar ve Teksoy'un kaçırdığını görürler. Polis devreye girip kızı aramaya başlar. Hayriye hanım'a gelen haberle kadın üzüntüden fenalaşır. Mine ise ünlü olmak için kaçırılmanın düzmece olduğunu düşünür.

Gülizar'ın videosunu çekip Suzi'ye yollayan Teksoy Gülizar karşılığında 2 milyon istemektedir. Kartal bu bilgiyi polise söylemeleri gerektiğini hatta basına duyurup bulmalarını kolaylaştırmalarını söyler. Murat'la kavga ederler. Murat gönderilen videodaki bir grefitiyi yapan kişiyi hatırlar. Grafitiyi yapan kızla konuşup yerini öğrenir. Babasını arayıp değirmeni satmasını, veterinerdeki para eden herşeyi satmasını ister ama babası annesine rağmen ayak direr.

Mine Murat'ın Gülizar'ın peşinde olduğunu öğrenince Teksoy'a haber vermeye çalışır. Gülizar kaçmayı başarır ama Teksoy yakalar. Sonra da kızı oradan alıp başka yere gitmek için arabaya bindirir. Fabrikaya gelen Murat kızdan arkada kalan sadece bilekliğini bulur. Yol boyunca takibi bırakmaz. Bir arkadaşına da arabanın plakasını verip yerini araştırtır.

Kahya Veysel büyük hanımdan gizli Mine ile buluşur. Kıza "Bu hikayenin kahramanı sen ol. Parayı sen ver" der. Mine parası olmadığını söyleyince para ile ilgili sırrı söyler. Mine kızı kurtarmak yerine Teksoy'a ona yardım edeceğini söyleyen bir mesaj atar. Teksoy Mine'yi arar ve "2 değil 3 milyon veririm ama sen Gülizar'ı asla bırakma" der

Kartal da yardımcı olmak için basın toplantısı düzenler. Fettah ve Suzi ona çok kızar. Kartal 2 milyonu hazırlar ama polislere de haber verir. Polislerle eve gelip telefonu dinlemek için hazırlanırlar.

Benzin aldıkları yerdeki bir adam Teksoy ve Gülizar'ı tanır ama adamı tehdit eder. Teksoy ona yardım eden çocuğun evine gider. Benzincideki adam Murat'a gittiği tarafı tarif eder. Gülizar evine geldikleri adamı kandırır. Murat'a yerini haber verip evden kaçar ama Teksoy peşindedir. Murat son anda yetişip Teksoy'u sağlam döver ve kızı kurtarır. Teksoy kaçar; Gülizar güvendedir.

Mine paraları olduğunu bildiğini belli etmez çünkü Gülizar'ın yanından ayrılmayı istememektedir. Böylece Murat'ı da kontrol edecektir. Ama babaannesinin yanında kendisini kontrol edemez ve tartışırlar. Teksoy bu kez de Mine'yi arar ve attığı mesajları Murat'a göstermemesi karşılığında kendisiyle buluşmasını ister. Mine, Teksoy'a Gülizar'a karşı ortaklık teklif eder.

Candan ise Gülizar'la kalmak istemediği için kardeşi Nazan'ın yanında kalır. Nazan da alzheimer hastası kayın validesinin yanındadır. Tufan da önce Gülizar eve geldiğinde güzel bir konuşma yapar; ertesi gün de Suzi ile zaman geçirip kahve içer.

Murat sürekli Gülizar'la konuşmak ister. Başarılı olamayınca o akşam yemek yemek ister. İkili buluşurlar Gülizar sonunda Murat'a hislerini itiraf eder. Tam öpüşecekler iken büyük hanım onları görür ve şaşırır.


Hiç yorum yok:
Write comments