1.03.2018

Kadın dizisi 18. bölüm, Enver bütün gücüyle Bahar'a destek oluyor


Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Kadın 18. bölümde Enver tüm gücüyle Bahar'ın yanında. Bahar çocuklar ve Enver çıkıp gittiler, mahalleye döndüler. Diğer yanda. Sarp annesinin izini buldu, onu görmeye gitti ama bulamadı tabii. İki gün önce oturduğu apartmandan taşındığını söyledi komşu kadın. Sarp eve dönünce Pırıl'a tepki gösterdi, siz yaptınız, gönderdiniz onu" dedi. İnkar etti Pırıl. Sonra da babasına tepki gösterdi. Ben bu evlilik için nekadar uğraştım,her şey normal olsun diye ne kadar uğraştım bilmiyor musun" dedi.

Bahar ve çocukların dönüşüne Arif çok sevindi. "Kurban oluru Arif abi deyişinize" diyerek sevgisini gösterdi. Çocuklar da sevindiler döndüklerine. Nisan biraz tavırlıydı annesine, sonra düzeldi. Arif çok yardımcı oldu onlara. Ceyda ve Yeliz de öyle. Yeliz, baharın eşyalarını deposunda tutuyordu, geri getirdi. Evi yerleştirdiler, oturdular.

Hatice Şirin'e çok tepkili. Onu cezalandırmak için çok soğuk davrandı. Şirin ise terapiye başladı. Doktora anlatıyor hissettiği her şeyi, biraz da işine geldiği gibi anlatıyor tabii.
Enver, mahalleye alıştı, dikiş dikiyor.

Jale boşanmak istediğini, kesin kararlı olduğunu söyledi. Musa ise onu vazgeçirmeye çalışıyor. Nedenini anlamaya çalışıyor. Jale de hissettiklerini anlattı. Onunla birlikteyken ışıklar kapanmış gibi her yerin kapkaranlık olduğunu, çok sıkıldığını, onunla birlikte olmaktan hiç zevk almadığını, bu şekilde devam etmesinin, herkese haksızlık olacağını, bu yüzden boşanmak istediğini söyledi.

Şirin, annesini etkilemek, babasını eve getirtmek için sahte bir doktor çıkardı Hatice'nin karşısına. Şirin'in idurumunun çok ciddi olduğunu, intihara meyilli olduğunu söyledi doktor. Hatice bunu Enver'e söyledi, o ise inanmadı.

Şirin, enver'i pişman etmek için elinden geleni yapıyor. Maaşını çekti babasının, parasız bıraktı onu. "Kurs taksidimi ödedim onunla" dedi. Parasız kalan Enver üzüntüden ağladı. Bahar iseona moral verdi, güldüler birlikte.

Hatice ise, Jale ile konuşurken anladı, geçen gün konuştuğu kişinin gerçek doktor olmadığını. Öfke içinde gidip Şirin'den hesap sordu.

Sarp ise mezarlığa gitti, Bahar, Nisan ve Doruk Çeşmeli için üç mezar taşı var yan yana. Ağladı başlarında. Onları öldü sanıyor.




Hiç yorum yok:
Write comments