10.04.2018

8. Gün Dizisi 4. bölüm özet. Tüm suçu Sevda'ya atıyorlar

Annesinin yaşadığını öğrenen Bahar; annesini hayatta tutan tek şeyin o program olduğunu anlar ve Hayati'yi arar. Programı vermemesini söyleyecektir ama ulaşamaz. Arkadaşı Dilek'i arayıp ona ulaşmasını sağlar. Hayati Aziz'in bir şey olduğunu anlamaması için kızın babası olduğunu söyleyip şirketten çıkar

Diğer tarafta Bekir komiser de Şehnaz'ın tutulduğu yeri bulmuştu. Şimdi olay yerini incelemeleri için polisi çağıracaktır. Ozan; hemen Rüstem'e mesaj atar. Rüstem ekibiyle oraya gider. Bekir'i güvenlik kayıtlarıyla oyalarken adamları etrafı temizler. Ozan; Aziz ve Rüstem'e Bahar'ın annesinin yaşadığını bilmediğini söyler ama polis kayıtlarından orada olduğunu öğrenince Aziz; Ozan'la yüzleşip Bahar'ın ölüm emrini verir.

Bahar'ın ölüm emrini şirketteki Sevda vermiş gibi yapmak için kadının cep telefonundan Rüstem'le mesajlaşırlar. Ozan eve gittiğinde Bahar'ı bulamayınca arkadaşı Dilek'e gittiğini anlar. Ozan ve Rüstem çok fena bir kavga ederler. Ozan sonrasında Bahar'ı arar ve ona Aziz'e güvenip güvenmediğini sorar. Kızın "Evet" cevabıyla rahatlayan Aziz; kızın kendisine gelmesini beklemeye karar verir.

Ozan'ın yeni planı Kemal'deki Şehnaz'ın kaydını almaktır. Ozan ertesi gün Kemal ile konuşmaya gider. Onu Aziz'i yönlendirir. Aziz ile değiş tokuş için buluşur. Adamdan görüntüyü alır ve başkasına kopyalayıp götürmemesi için Kemal'i tehdit eder.

Kızının tek başına yol almak istediğini kabullenmek istemeyen Hayati Bekir komiserin evine gider. Ondan hikayesini dinleyince kızını da o eve götürüp onunda hikayesini dinlemesini ister. Bahar adamın Agna, intihar, polis üçgenini duyunca babası ile tekrar işbirliği yapmaya razı olur

Bahar ise müfettişle buluşup annesinin yaşadığını ama şirketten birilerinin elinde olduğunu söyler. Adam Bahar'a inanmaz ama adamına kızı takip etmesini söyler. Bahar evdeyken Ozan gelir ve kız ona hikayesini anlatır.

Bahar programın kendisinde değil; Selçuk'ta olduğunu düşündükleri için kötü adamların orada olduğunu düşünüp yola çıkarken Ozan'la karşılaşır. Konuşurlarken kocası Ahmet gelir. Hayati hastaneye gidip Selçuk'un odasına girip orada bekleyen Rüstem'in dikkatini çeker.

Adamları bir inşaata çeker. Rüstem'i konuşturmaya çalışır ama adam Hayati'yi etkisiz hale getirir. Üzerini aradıklarında programı koyduğu emanet dolabının anahtarını bulurlar. Dolaptan programı alan Rüstem doğruca Agna'ya gider. Ozan'ın Rüstem'i takip ederken Bahar'ı görüp Aziz'e haber vermesi sayesinde bir oyun düzenlerler. Bu sayede Bahar Rüstem'in çantayı verdiği kişi olan Sevda'yı hain zanneder.

Kemal kasasını açan ve sonrada Aziz'e yönlendiren kişi olduğunu anladığı Ozan'ı odasına çağıran Kemal Ozan'a silah çeker. Bundan biraz önce Hayati'nin cafesine giden Kemal adama bahşiş olarak yüklü bir para verince Hayati şüphelenip olayı soruşturunca Kemal'in adamlarından birinden Aziz diye birisine bir görüntüyü izletip verdiğinde bir çanta para aldığını öğrenir.

Bunu Bahar'a söyler ve Aziz'in de bu işin içinde olabileceğini söyler. Şehnaz'ın görüntüsünü izlediğinde ilk defa görüyor tepkisi veren Aziz'e "Program bizdeymiş gibi yaptık ve böylece Sevda'ya ulaştık. Meğer hain oymuş" derler. Sonra da emin olmak için kanıt olarak program diye verikleri şeyin içine kod koyduklarını alarm verince anlayacaklarını söylerler. Aziz panikler. Bu arada açık bıraktıkları telefondan olacakları dinlemek için odadan çıkarlar. Ve Aziz'in adamını arayıp programı açmaması yoksa yakalanacaklarını söylediğini duyarlar. Aziz'in de hain olduğunu anlarlar








Hiç yorum yok:
Write comments