10.04.2018

Çocuklar Duymasın 35. bölüm özet. Gönül'ün ölüm oyunu

Haluk ve Meltem çocuk esirgeme kurumunda evlat edinecekleri çocuğu görmek isterler ama evrak işleri yüzünden ertesi güne ertelenir.

Hatice'nin aş ermeleri başlamıştır. Televizyonda gördüğü tropik meyveleri canı çekmeye başlar. Şükrü ve Hüseyin ise kahvede çok iddialı bir okey maçındadır. Oyunu yarım bırakıp karısına mango bulmak için çıkar. Geri döner bu seferde avakado ister. Kafasını okeye veremeyen Şükrü yenilmelerine sebep olur. İkili hesap ve oyunla ilgili çamura yatar.

Gönül Haluk'u kızdırmayı sevdiği için adamı siyah saçlarıyla dalga geçer. Haluk intikam planı yapıp Meltem'in olmadığı bir an Gönül'ü arayıp kötü olduğunu söyleyip eve çağırır. Sonrada fenalaşmış numarası yaparak herkesi korkutur. Emine'ye olanları kameraya çektirir. Bunu sosyal medyaya yükler. Hatta zorla diğerlerine de paylaştırır.

Karşı komşu Mert; Haluk'u arayıp "Bizim televizyon yapılmadığı için sizde beraber maç seyredelim mi?" der. Hanımıyla yemeğe gelirler. Bebekleriyle gelirler. İlişki sözleşmesi yaptıklarından bahsederler. Meltem'in bu durum çok hoşuna gider. İki erkek maç seyrederler

Emre ve Veto'nun evine gelen Tolga içmeye başlar. İrem'in kendisine "Seni arkadaş gibi görüyorum" demesine bozulmuştur. Kıza sesli mesaj atar ama sonra inkar eder.

Hatice'nin canı kendi köylerinden turşu isteyince köyden koli koli getirtirler. Turşu çok olunca Emine 1 bidonunu Haluk'a götürür. Meltem ise kocasına tansiyonu olduğu için yedirmek istemez.

Herkese rezil olduğunu düşünen Gönül; intikam almak için plan yapar. Tuna Haluk'lara gidip "Gece Gönül rahatsızlandı hastaneye kaldırdık. Bana da göstermiyorlar" der. Haluk ilk başta inanmaz. Ancak hastaneye gittiklerinde Tuna'nın doktor arkadaşı onları içeri almaz. Haluk bu sefer inanır. Gönül şirkettekileri de organize eder. Gönül'ün öldüğü haberini alan Haluk çok üzülür. Eve cenaze için gittiğinde hoca, helva, pilav gibi ayrıntılar da vardır.

Davetiye getirmeye gelen Özlem ve nişanlısı Sertaç olayı fark edip gerçeği söyler. Haluk kadının ölmediğine sevinir ama bu şakaya kandığı için öfkelidir. Şakanın rövanşını almak için hamle yapacağını söyleyerek evine çıkar. Turşuyu fazla yiyince tansiyonu düşer. Karısını arayıp fenalaştığını söyler ama Meltem inanmaz. Onları izleyen Alev hemen eve gelip Haluk'un sağlık durumuna müdahale eder.

Haluk ve Meltem evlat edinecekleri çocuğu görmek için kuruma giderler. Beklerler ve bir kız çocuğu içeri girer.



Hiç yorum yok:
Write comments