18.05.2018

Avlu Dizisi 8. bölüm özet. Ecem hapishanede öldü mü

Ecem geçen bölüm savcının kendisini zorlaması ve bozuk sinirleri yüzünden babasını kendisinin vurduğunu itiraf eder ve ceza evine girer. Annesi ile aynı bloğa verirler. Girdiği andan itibaren Deniz onu kollamaya etrafa karşı özellikle Kudret'e karşı sakınmaya başlar. Ecem hapishanede gördüğü Kudret'in Alp'in annesi olduğunu anlar.

Ecem'i ceza evine getiren araçta tecrübeli genç bir mahkum vardır. girdiği anda Azra'ya fanı olduğunu söylerken kafeteryada çıkan bir kavgada Deniz tarafında olunca Azra'nın dikkatini çeker. Hayran mektuplarına bakar. Aralarında mektubunu bulamayınca kızla yüzleşip dikkatli olmasını rahat durmasını tembihler.

Hakan geceyi beraber geçirdiği bardaki solist olan kadını karısının kıyafetiyle ona kahvaltı hazırlarken görüp kadına kızıp gönderir.
Avukatları Ecem ve Deniz'le konuşur. Avukatı ona nasıl bir ifade vermesi gerektiğini söyler.

Yonca uyuşturucu tedavisi için parası olmayınca caza evine tekrar döner. Azra onu yanına almayınca tekrar Kudret'in yanına döner. Alp Kudret'e malı göndermesi gereken zamanda yollamaz. Ertesi gün yollayacağını söyler. Bunu duyan Yonca haberini Azra'ya uçurur

Kudret tuvalette Ecem'i tek yakalayıp Alp ve gördükleriyle ilgili sıkıştırır. Annesi de Ecem'e dışarıda biri seni takip etti mi tehdit etti mi diye sorar ama kız anlatmaz.

Azra ve Hasret; Kudret'in gelecek uyuşturucularını ondan önce alır. İsteği Uyuşturucuyu satarak Yonca'ya tedavi parası bulmaktır. Oktay; Azra ve Hasret'i depo çıkışı görüp odalarını aratır ama Deniz sayesinde mallar bulunmaz.

Azra; Muazzez ismindeki hırsız kadına uyuşturucu zulasını verip gardiyan Hüseyin'in çantasına koydurtur. Hüseyin dışarı çıkınca birisi onu takip edip çantasını çalar. Mal dışarıda dönüp dolaşıp Alp'e gider. O da para verip kendi malını alır. Annesine yeni mal  vermeyeceğini söyler.

Alp annesiyle, Ecem babasıyla görüş yerinde görüşürken çocuk kıza baktı diye Kudret oğluna kızar. Üzerine Yonca'nın tedavi parası hesabına yatırılır ve kız tekrar hastaneye gider. Kudret buna da öfkelenir. Hapishaneye yeni gelen ve Ecem'in etrafında dolaşan kızla konuşup ona şırınga verip kızı öldürmesini söyler. Kız Ecem'i yukarı çağırıp uyuşturucuyu verir. Ecem sürünerek dışarı çıkar. O sırada kızının yokluğunu fark edip arayan Deniz'in arkasındaki masaya düşer. Deniz feryatlar ederek kızının yanına giderken herkes kalakalır


Hiç yorum yok:
Write comments