15.05.2018

İstanbullu Gelin'e yeni karakter Gözde ve Didem İnselel


Star TV'nin, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve ikici sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam eden dizisi İstanbullu Gelin’de hikayeye yeni karakterler ve dolayısıyla sürpriz oyuncular dahil oluyor. Dizinin 11 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümünde güzel oyuncu Didem İnselel izleyici karşısına çıktı.

Başarılı oyuncu, başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve Güven Murat Akpınar gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı İstanbullu Gelin'in 49. bölümünde Gözde karakteriyle diziye katıldı. Hikayede Faruk’la bir süre önce bir tür ilişki yaşayan Gözde'nin ortaya çıkışı ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Zaten bir sonraki sahnede Gözde'nin Adem'le işbirliği içinde olduğunu izliyoruz.

Çoğu izleyici tarafından Kavak Yelleri ile tanıdığımız, Beni Böyle Sev ve daha sonra iki sezon boyunca da O Hayat Benim dizisinde Fulya karakterinde izlediğimiz  Didem İnselel, oyunculuğun yanısıra sunuculuk da yaptı.

Gözde karakterinin de katılmasıyla hikayedeki entrika dozu da artmış olacak, zaten dinmemiş olan fırtınalar , Boran Ailesini yine kasıp kavuracak gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin, 50. bölümüyle 18 Mayıs Cuma akşamı Star TV'de izleyiciyle buluşacak.




Hiç yorum yok:
Write comments