6.06.2018

Kadın dizisi 32. bölüm sezon finalinde, Doruk babasını görüp ona seslendi


Fox'un ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Kadın, sezon finaliyle izleyiciyi ekran abşına kiltiledi ve çok kritik bir yerde bitti. Geçen bölümde Enver'in fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı haberiyle sarsılmıştı herkes. Telaş içinde hastaneye koşan Bahar, orada Şirin'in tepkisiyle karşılaştı. Hatice ise kızına ve torunlarına çok yakın davrandı, üzüntüsünü onlarla paylaştı. Arif, Ceyda ve Yeliz de her zamanki gibi Bahar'ı yalnız bırakmadılar.

Sarp ise kayınpederine çok sert tepki gösterdi ve karısı Pırıl'dan seçim yapmasını istedi. Pırılise hiç düşünmeden kocasını ve çocuklarını seçti. Bu arada Sarp'ın annesine olan öfkesi iyice gözle görünür bir hal aldı. Genç adam karısının Amerika'ya gidelim teklifini kabul etti; sadece önce hastaneye gidip her şeyi Bahar'ın ailesine anlatacak, planı bu. Pırıl ise gerçekleri öğrenince Sarp'ı kaybedeceğine kesin gözüyle bakıyor, çok üzgün.

Bahar, Hatice, Şirin ve Jale ile birlikte Enver'in ameliyattan çıkmasını beklerken, Arif ocukları eve götürdü. Nisan ve Doruk uyurken o da kanepeye uzanıp dinleniyordu, Bahar onun uyuduğunu düşününce, sessizce gidip üstünü örttü ve kolunu okşadı. Bahar da Arif'i seviyor evet. Bu kadar ilgili,bu kadar destek olan, bu kadar güzel seven bir adam sevilmez mi zaten. Sabah olunca da çocukların yönlendirmesiyle kahvaltı hazırladı Arif. Ailece kahvaltı ettiler, Nisan öyle söyledi...

Enver kendine geldi, Hatice gözyaşları içinde ziyaret etti kocasını. Sonra da gömlek dikimine yardım etmek için gitti.
Jale Bahar'a ilik nakli ile ilgili gelişmeyi, babasından bir kardeşi olduğunu ve onun iliğine bakıldığını söyledi. Annesinin yaptığı fedakarlık Bahar'ı çok duygulandırdı. Şirin ise onların yakınlaşması karşısında kıskançlık ve öfke ile doluyor.

Bir gün daha geçti, Bahar Arif ve çocuklar Enver'i görmek için hastaneye geldi. O sırada Sarp da hastaneye ulaştı. Doruk park yerinde Arif'i beklerken Sarp'ı gördü ve tanıdı; "Baba" diye seslendi. Sarp öylece kalakaldı.

Evde de Pırıl çığlık çığlığa bağırıyor, havuzda Sarp'ın annesini buldu, kadın ölmüş gibi duruyor.
Diğer yanda Enver dede ölümle yüzyüze. Suat'ın adamı, Enver'in yanına geliyor ve adamcağızın ağzını burnunu kapatıyor, onu öldürmeye çalışyor. O sırada hastaneye Enver'i ziyarete gelen Hatice ve Şirin taksiden inmişler telaşla koşuyorlar. Enver'den kötü bir haber mi aldılar acaba? Tam sezon finaline yakışır şekilde heyecanlı bir yerde bitti 32. bölüm. Enver dede ölmemiştir inşallah. Şimdi bütün yaz boyunca merak edeceğiz, tahminlerde bulunacağız.




Hiç yorum yok:
Write comments