7.06.2018

Show TV'de 'Meleklerin Aşkı' başlıyor


Tüm dizilerin birer birer sezon finali veya final yaptıkları şu dönemde yaz dizileri de teker teker görücüye çıkıyor. Show TV'de de tam yaz mevsimine uygun romantik komedi dizileri geliyor. Bunlardan biri de Meleklerin Aşkı. En son Kanal D'de ekrana gelen Tutsak dizisinde başrol oynayan Gülper Özdemir ile Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisinde Murat olarak karşımıza çıkan Berkay Hardal'ın önemli rolleri Oya Başar ile paylaştıkları Meleklerin Aşkı aile temasını ve aşkı bir arada sunan içimizi ısıtacak sevimli bir romantik komedi dizisi.

İstanbullu Gelin'de Murat eşi Bade ile birlikte İngiltere'ye gitmişti, demek ki genç oyuncu başka diziyle anlaşmış, o nedenle diziden ayrılmış ve üçüncü sezonda yer almayacak.

Meleklerin Aşkı'nda yapımcı Süreç Film, genel koordinatörlüğünü Akın Topuz’un yapıyor, Ersoy Güler ise hem senaryoyu yazıyor, hem de yönetiyor. Dizinin çekimleri Zekeriyaköy’de başlamış durumda. Başrolleri Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tesadüflerle başlayan bir aşkın kahramanı iki genç Yağmur ile Melek; kızın annesi Rukiye ve onları evlendirme çabası. Eniştenin çıkar için baldızını başkasıyla evlendirme planı. Aile, aşk, entrikalar; sıcacık sevgi dolu bir hikaye, güzel bir romantik komedi; Meleklerin Aşkı çok yakında Show TV'de başlıyor.




Hiç yorum yok:
Write comments