24.06.2018

Show TV dizisi Meleklerin Aşkı yayın tarihi belli oldu. 5 Temmuz Perşembe


Show TV'de yepyeni bir dizi başlıyor, Meleklerin Aşkı. Tanıtımlarından sonra birinci bölüm fragmanı da yayınlanan dizinin yayın tarihi açıklandı, 5 Temmuz Perşembe. Dizinin yapımcılığını yine aynı kanalda yayınlanan Yeni Gelin’in yapımcılığını Süreç Film üstleniyor, Gülper Özdemir, Berkay Hardal ve Oya Başar'ın başrollerde olduğu dizinin tanıtım fragmanları ve son olarak yayınlanan ilk bölüm fragmanı büyük bir ilgi gördü.

Fragmanda Berkay Hardal'ın canlandırdığı Yağmur’un ilk görüşte Melek’e (Gülper Özdemir) aşık olması, o romantizm ilgi çekiyor. Diğer başrol Oya Başar'ın canlandırdığı Rukiye, Yağmur'un bakıcı olmasını istiyor, damat Necmettin (Toygan Avanoğlu) da evin yardımcısı olması teklifinde bulunuyor.



Gerçekten sıcacık, kaliteli bir romantik komedi bizleri bekliyor, fragmanlardan bunları anlıyoruz. Başrolleri paylaşan Oya Başar, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir'in yanısıra, Toygan Avanoğlu, Didem Balçın, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Meleklerin Aşkı, 5 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle Show TV'de.

Hiç yorum yok:
Write comments