28.06.2018

Show TV dizisi Darısı Başımıza yayın tarihi açıklandı, 4 Temmuz Çarşamba başlıyor


Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın yazdığı, Hasan Tolga Pulat’ın yönettiği Darısı Başımıza dizisinin yayın tarihi açıklandı. Başrollerini  Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut'un paylaştığı Darısı Başımıza 4 Temmuz Çarşamba akşamı Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.

Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut'un başrollerini paylaştığı, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri İzmir'de başladı, İstanbul'a uzandı.



Yayınlanan 1. bölüm fragmanı, sevimli bir romantik komedi izleyeceğimizi garanti eder nitelikte. Devrim, Yakut'un canlandırdığı Zerrin, çocuklarına çok düşkün, onlar için hayatını harcamış bir annedir; tek isteği, tek amacı çocuklarının evlenmesi, onların mutlu birer yuva kurduğunu görmektir. Ortanca kızıın evleneceği haberi ve ondan sonra yaşananlar, dizimizin ana konusunu oluşturuyor.

Hiç yorum yok:
Write comments