2.07.2018

Ege'nin Hamsisi, çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında


Yaz sezonu dizileri birbiri ardına izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Bunardan biri de TRT 1'de başlayacak olan Egenin Hamsisi. Temmuz ayı içerisinde yayınlanması planlanan dizinin ilk iki tanıtım fragmanı yayınlandı.

"Gönüller bir olsun" sloganı ile izleyicinin dikkatini çekmesi beklenen Egenin Hamsisi dizisinde
başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir ve İclal Aydın paylaşıyor; Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal gibi isimlerden oluşan geniş bir oyuncu kadrosu da onlara eşlik ediyor.

Dizinin yönetmenliğini Güzel Köylü ve Meryem gibi dizilerin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan yapıyor, senaryoyu da Bahar Filiz Ekinci yazıyor.


Ege’nin Hamsisi, adından da belli olduğu üzere biri Ege'li, diğeri Karadeniz'li olan iki gencin aşkını konu ediniyor. Dizinin, Karadeniz çekimleri, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde gerçekleştirildi, Ege çekimlerinin mekanı ise İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık oldu.

Ege’nin Hamsisi, çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Hiç yorum yok:
Write comments