22.07.2018

Meleklerin Aşkı 3. bölüm özet. Rukiye, Melek ve Yağmur'u Alaçatı'ya götürdü


Show TV'nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı, üçüncü bölümde Yağmur mecburen Deniz ile sevgili olduğu yalanını sürdürmek zorunda kaldı. Necmettin'in yanlış anlama sonucu Yağmur'u boğmasını engellemek için Deniz ile Yağmur'un sevgili olduklarını söylemişti Melek. Şimdi mecburen bu yalana devam etmek zorundalar. Necmettin kızları  azarlıyordu o sırada Tarantula onun omzuna geldi, bu sefer de o üstünü başını çıkararak tepinmeye başladı. Karısı onu öyle görünce kıyaeti kopardı tabii. Necmettin'in ahırdan kaçan eşeği Karabasan ise çevredeki çiftçilere kabus yaşattı.

Bu arada Melek de Almanya'ya gitmeye karar verdi. Bunu öğrenen Rukiye ise engellemek için harekete geçti.

Necmettin, karısı Melike'nin muayenehanesini de izliyordu. Melike başı ağrıyordu, arkadaşı Teoman da başına masaj yapıyordu. Gördüklerini yanlış anladı. Gitti, tüfekle kovalıyordu adamı, saçmalar ona isabet etti. Adam hastanelik oldu.

Yağmur'un arkadaşı Melek'ten hoşlanıyordu, ikide bir kızı görmek için geliyordu. Yağmur sonunda itiraf etmek zorunda kaldı, "Melek'e ben aşığım" dedi. Çocuk da tabii ki hemen vazgeçti. Melek'in arkadaşı Mehtap'la ilgilenmeye karar verdi.

Rukiye, Melek ile Yağmur'un bir arada olması için plan yaptı, annesinin ölüm yıldönümünde mezarını ziyarete gidecekti. Alaçatı'ya giderken Melek ile Yağmur'u da beraberinde götürdü. Rukiye , bu iki gencin bir arada olmasını çok istiyor, bunu başaracak gibi de sonunda. Gençlere çok iyi geldi başbaşa olmak. Ama Necmettin yine iş başında; Toygan'ı da alıp Alaçatı'ya gitti.

Hiç yorum yok:
Write comments