6.07.2018

Meleklerin Aşkı başrol oyuncusu Gülper Özdemir'in bilmediğimiz yönleri


Show TV'de yeni bir romantik komedi başladı, Meleklerin Aşkı. Yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmen ve senaristliğini Ersoy Güler'in üstlendiği Meleklerin Aşkı, Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi isimlerden oluşan kadrosu ve sıcacık, sevimli hikayeyile ilgi gördü ve ilk bölümüyle reyting listesinde ilk sırada yer aldı.
İnatçı, sert ama sevgi dolu bir yüreğe sahip hakim emeklisi Rukiye Hanım'ın, annesi gibi dik başlı, neşeli, sevecen bir genç kadın olan küçük kızı Melek'i canlandıran Gülper Özdemir de, başrolü oynadığı ikinci dizi olan Meleklerin Aşkı'nda, güzelliği ile olduğu kadar, başarılı oyunculuğu ile de göz doldurdu. Kısa bir süreye sığdırdığı başarılı bir eğitim ve sanat hayatı olan genç oyuncuyu kısaca bir tanıyalım isterseniz...

Türk televizyon izleyicileri genç oyuncuyu ilk kez Med Cezir'de izlediler, daha sonra rol aldığı, Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştıkları Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide Simge karakteriyle dikkatleri çeken oyuncu, hemen ardından Kanal D'de yayınlanan ve kısa sürede final yapan Kara Yazı adlı dizide Derya karakteriyle karşımıza çıktı.

Yine Kanal D'de yayınlanan ve ilk kez başrol oynadığı Tutsak adlı dizi de düşük reytingler nedeniyle erken bir şekilde final yapan ve şimdi Show TV'de yayınlanan Meleklerin Aşkı'nda başrolleri Oya Başar ve Berkay Hardal ile paylaşan Gülper Özdemir, yurt dışında doğup büyümüş. Özellikle yer aldığı ilk dizilerde fazlasıyla dikkatimizi çeken diksiyon bozukluğunun veya farklı şivesinin nedeni de demek ki buymuş.



1990 yılında Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğan güzel oyuncu, Orta ve lise eğitimini Almanya’da tamamladıktan sonra; Almanya’da başladığı ‘’RheinMain University of Applied Sciences'da başladığı International Business School eğitimini Amerika’da Truman State University'de bitirdi.

Lise yıllarında Almanya'da oyunculuk eğitimi almaya başlayan Gülper Özdemir, Alman ve Türk tiyatrolarında sahne aldı.  Bir süre sonra, New York The Living Theatre 'a oyuncu olarak katıldı ve Judith Malina'nın No Place To Hide oyununu sahneledi.
Paris'te oyunculuk eğitimine devam eden Gülper Özdemir, aynı zamanda 4 yabancı dil biliyor. Başarılı genç oyuncunun televizyondaki ilk işi, Med Cezir'di, ardından Bana Sevmeyi Anlat'ta Simge ve 'Kara Yazı dizisinde Derya karakteriyle ekranda yer aldı.Tutsak'' dizisindeki Elif karakteri onun ilk başrolü oldu ve 13 bölüm sürdü. Kendisini şimdi de Melek karakteriyle, çok güzel bir romantik komedi olan Meleklerin Aşkı'nda başarılı isimlerle, özellikle de usta oyuncu Oya Başar ve yakışıklı genç isim Berkay Hardal ile birlikte severek izlemeye başladık.

Hiç yorum yok:
Write comments