18.07.2018

Miray Daner'in yeni dizisi, 'Bir Litre Gözyaşı'


Kanal D'nin büyük ses getiren dönem dizisi Vatanım Sensin'de canlandırdığı Hilal karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner'in yeni dizi projesi belli oldu. Vatanım Sensin'in ilk sezonunda Ali Kemal karakterini canlandıran Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme gelen başarılı genç oyuncu,‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisinde ilk başrolünü oynayacak. Önümüzdeki sezonda Med Yapım- MF Yapım'ın yapımcılığında ekranlara gelecek dizi, Ichi Rittoru No Namida adlı Japon dizisinin bir uyarlaması olacak.

Miray Daner ile başrolü paylaşacak erkek oyuncu arayışının ise sürdüğü bildiriliyor. Konuyla ilgili olarak Mert Yazıcıoğlu ve Ekin Koç ile görüşüldüğü, henüz bir anlaşmaya varılmadığı belirtiliyor.

Bir Litre Gözyaşı, omurilik hastası bir genç kızın hayatını ve mücadelesini anlatıyor.

Çocukluğundan beri ekran önünde olan Miray Daner, ilk olarak on yaşındayken Bez Bebek adlı dizide rol almış, daha sonra dört sezon boyunca Papatyam adlı dizide yer almış ve Metin Akpınar'ın torunu rolünü oynamıştır. Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca adlı çocuk dizisi ile devam eden Daner, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı sevilen dizi Medcezir'deki Beren rolüyle oyunculuk yeteneğini kanıtladı.

Sinema filmlerinde de rol alan oyuncu, 2016 yılı Ekim ayında başlayan ve iki sezon devam eden Vatanım Sensin adlı dizide canlandırdığı Hilal karakteri ise genç oyuncunun yıldızının iyice parlamasına vesile oldu. Boran Kuzum ile birlikte canlandırdıkları Hilal ve Leon karakterleri ile izleyicinin gönlünde taht kuran, hileon fanlarının sevgilisi olan güzel oyuncu, dizinin Haziran ayında final yapmasından sonra hemen, yeni bir projede yer alarak kendisini özletmeyecek gibi görünüyor...

Hiç yorum yok:
Write comments