12.07.2018

Star.ın yakında başlayacak dizisi Nefes Nefese tanıtım fragmanları merak uyandırdı


Star TV'nin uzun zamandır tanıtımını yaptığı Nefes Nefese dizisinden yeni tanıtımlar geliyor. Yayın tarihi henüz açıklanmayan dizinin fragmanları oldukça ilgi uyandırdı. Yapımcılığını TMC Film adına Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç'un yazdığı diziyi, yöneten Uğur Yücel, aynı zamanda başrolü de Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun ile birlikte paylaşıyor.

Çekimleri, Almanya, Adana, antakya gibi çeşitli mekanlarda gerçekleştirilen Nefes Nefese'nin oyuncu kadrosunda Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Şantırcıoğlu, Caner Şahin, Macit Sonkan, Ezgi Şenler, Sever Avcı, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Deniz Hamzaoğlu, Ayaz Kortunç gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizi, babası ile birlikte Almanya'da yaşayan, sakin, huzurlu bir hayatları olan Rüya'nın öldü zannettiği annesinin yaşadığını ve Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Melisa Şenolsun'un canlandırdığı Rüya ve Uğur Yücel'in hayat verdiği babası Ayaz Kıran'ın yaşamları bundan sonra birden değişiyor.


Heyecanlı bir maceraya adım atan genç kızın yolu önce Boran, daha sonra da Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Yusuf ile kesişiyor ve nefes kesici bir kovalamaca başlıyor. Bu arada genç kız, babasının da hiç sandığı gibi biri olmadığını fark ediyor.



Macera, aksiyon ve aşkın harmanlandığı bir hikaye ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Nefes Nefese, yakın bir zamanda Star TV ekranlarında bizlerle olacak. Sevilen oyuncuları ve çarpıcı hikayesi ile çok beğenilecek gibi de duruyor. Bekliyoruz, izleyip göreceğiz...

Hiç yorum yok:
Write comments