10.08.2018

Çocuklar Duymasın yeni sezonda Çarşamba akşamları


Bu yıl yeni sezon bazı diziler için erken başlıyor gibi görünüyor. Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezona 15 Ağustos Çarşamba günü "merhaba" diyor. Sevilen dizi, geçtiğimiz sezon Pazar akşamları izleyiciyle buluşuyordu. Yeni sezonda ise dizi Çarşamba akşamları yayınlanacak. Bu doğru bir karar mı acaba? Diriliş Ertuğrul ve  Sen Anlat Karadeniz gibi yüksek reytingli dizilere Nefes Nefese de eklenmiş durumda, Çarşamba akşamları yeni sezonda büyük bir rekabetin yaşanıyor olacak.

Çocuklar Duymasın 45. bölümün fragmanları önemli ipuçları da verdi, bunlardan biri de Havuç karakterinin evlenmesi. Genç oyuncu Buse Sinem İren, dizinin yeni sezonunda Havuç ile evlenerek hikayeye dahil oluyor. Fragmanda Havuç'un evlilik haberi büyük olay oluyor, herkes bu konuyu konuşuyor.


Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Melek Şahin, Suzan Kardeş, Alpaslan Özmol, Ferdi Akarnur, Şükrü Koruyucu gibi oyunculardan oluşan güçlü kadrosuyladikakt çeken, yapımcılığını Mint Yapım, Birol Güven’in üstlendiği Çocuklar Duymasın, yeni sezonuyla yeni bölümleriyle 15 Ağustos Çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor.

Hiç yorum yok:
Write comments