14.08.2018

Fox TV dizisi 'Bir Deli Rüzgar' başrol oyuncuları açıklandı


Yeni sezon için hazırlıklar bütün hızıyla sürerken iddialı bir dizi de Fox TV'den geliyor; Bir Deli Rüzgar. şimdilik adı Kırık Aynalar olarak açıklanan dizinin hazırlıkları son hız sürüyor. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, Altan Dönmez’in yönettiği ve senaryosunu Volkan Gürses'in yazdığı dizinin adı ilk önce Kırık Aynalar olarak düşünülmüştü, daha sonra değişti ve Bir Deli Rüzgar olarak açıklandı.

Hazırlıkları son hız devam eden dizinin başrollerini Berk Cankat, Almila Ada, Pınar Deniz, Görkem Kanbolat Arslan ve usta oyuncu Hatice Aslan paylaşıyor. Başrollerin dışında kadrosunda, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yanısıra Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Almila Ada, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez, Naz Sayıner gibi isimler'in bulunduğu Bir Deli Rüzgar'ın çekimleri başlamış durumda.

Şöhret tutkusunun insanın hayatında nelere yol açtığını, nelerin göze alındığını anlatacak dizinin oyuncularından Pınar Deniz'i Vatanım Sensin dizisinde Yıldız rolüyle tanıyıp sevdik.

Başrol oyuncularından Almila Ada'yı en son ATV ekranlarında yayınlanan Cennet'in Gözyaşları adlı dizide izlemiştik. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu olan genç oyuncu, Kaderimin Yazıldığı Gün adlı diziyle kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kırgın Çiçekler ve ardından Kanal D'de başrolleri Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır ile paylaştığı Adı Efsane dizisinde dikaktleri üzerine çekmiştir.

Diğer başrol oyuncusu Berk Cankat ise, geçtiğimiz yıllarda Star TV'de yayınlanan Güzel Köylü adlı diziyle dikkatleri üzerine çekmiş, daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem ve en son olarak da başrolleri Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı ve kısa sürede final yapan Gülizar adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştı.






Hiç yorum yok:
Write comments