1.08.2018

Kalbimin Sultanı Pazartesi akşamı final yapıyor


Reyting sistemi bir dizinin daha sonunu hazırladı. Yapımcılığını Maya Productions International'ın üstlendiği  ve ilk Türk - Rus ortak yapımı dizi olma özelliğine sahip olan Kalbimin Sultanı, acımasız reyting yarışında yenik düştü. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın yazdığı dizi 13 Haziran Çarşamba günü ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu.

Başrollerini yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru ile Rus oyuncu Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz gibi başarılı Türk oyuncular ile  Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rusyanın tanınmış oyuncularını bir araya getiren oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekmişti.


Sosyal medyada da oldukça geniş bir fan kitlesine sahip dizi, hedeflenen reyting oranlarını elde edemeyince final kararı alındı. 1 Ağustos Çarşamba akşamı Nefes Nefese adlı dizinin başlamasına karar verildi ve Kalbimin Sultanı'nın final bölümü Pazartesi'ye taşındı.

Osmanlı Sultanı II.Mahmud’un çocuklarına Fransızca dersi vermek üzere saraya getirilen genç, güzel ve inatçı Rus mürebbiye Anna'nın aşkı ve çevresinde gelişen olayları konu edinen Kalbimin Sultanı, Osmanlı dönemini konu edinen bir romantik komedi dizisi olmasıyla da büyük ilgi çekmişti.
Final kararı ile izleyenlerini üzen dizi, 6 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 8. bölümüyle izleyenleriyle vedalaşacak.

Hiç yorum yok:
Write comments