24.09.2018

Kanal D dizisi Bir Litre Gözyaşı ilk tanıtımıyla çok beğenildi


Başrolünde Vatanım Sensin'de canlandırdığı Hilal rolüyle büyük bir çıkış yapan genç oyuncu Miray Daner'in olduğu Kanal D dizisi Bir Litre Gözyaşı, ilk fragmanıyla büyük ilgi gördü. Yapımcılğını  Med Yapım-MF Yapım'ın üstlendiği dizi, 15 yaşındayken ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan, 25 yaşında da hayata veda eden Aya Kito adlı genç kızın gerçek hayat hikâyesini anlatan Ichi Rittoru No Namida adlı Japon dizisinden bir uyarlama.

Dizinin uyarlama senaryosunu, Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen yazıyor, yönetmen ise Serhan Şahin. 1 Litre Gözyaşı’nda başrolde Miray Daner'in yanısıra Sanem Çelik, Tolga Tekin, Mert Yazıcıoğlu yer alıyor, Helin Kandemir, Görkem Mete ve Revna Çolak gibi isimler de onlara eşlik ediyor.

Ailenin önemini, her şeye rağmen yaşamın güzeliklerini farkına varabilmenin, inanç ve azmin  önemini, vurgulayan, aile bağları, sevgi ve aşk öğelerini ön planda tutan dizi nin yayınlanan ilk tanıtım fragmanı çok beğenildi.

Üniversiteye hazırlanan hayat dolu bir genç kız olan Cihan, ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır, bunu ilk önce ailesi öğreniyor. Üniversiteyi kazanıp ilk aşkını da yaşayan Cihan'ın hastalığı bütün aileyi amansız bir mücadelenin içine çekiyor. Aile bağları, sevgi, aşk, umut ve yaşam sevinci gibi değerleri ele alan dizi çok yakında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Dizide başarılı genç oyuncu Miray Daner'i ölümcül bir hastalığa yakalanan Cihan karakterinde izlerken, onun ilk aşkı tattığı Mahir adlı genç rolünde de Karagül dizisi ile tanıyıp sevdiğimiz başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nu göreceğiz.

Hiç yorum yok:
Write comments