4.10.2018

Çocuklar Duymasın 51. bölüm özet. Tavla müsabakasının galibi kim olacak

Simay'ın istenmesi sırasında kız evinden fotoğraf paylaşımını Sertaç'ın yaptığı ortaya çıkar. Adam itiraf eder ama Rıza beyden özür dilemez. Tuna; Meltem'e kitap hediye eder. Simay'ın annesi de aynı kitabı alıp okur

Ertesi gün erken kalkıp spor yapmaya başlamaya karar verirler. Sabah 6 da kalkıp ormana gidecekler iken Sultan hanım da gelir.  Meltem'in kıyafetinin aynısını giymiştir.

Birisi gece çıkışta Emine'yi takip eder. Aynı adam inşaat firmasına da gider. Pek çok sunum dinler ama bir şey almadan gider. Haluk adamdan şüphelenir. Aynı adam bu kez de Emreleri oturdukları cafede izler. Simay; adamı fark edip adama tepki verir. Ertesi gün adam Halukların evine Emine'ye anketör olduğunu söyleyip kandırarak girer.

Tuna, Gönül, Meltem ve Emine küçük kız Zeynep'e battaniye örmeye başlarlar. Sultan da katılır.
Sultan hanım Meltem'in akıcı ingilizcesinden etkilenir ve ingilizce kursuna başlar. Meltem o kadar etkilenir ki gece rüyasında kabus görür.

Kendilerini hackleyen adamı bulmak için çaba sarf etmeye başlarlar.

Rıza bey de Haluk'u taklit etmeye başlarken Sultan bir de Gönül'ü taklit etmeye başlar. Haluk kafayı Rıza beyin kendisini taklit etmesine kızar. Gönül aynı durumdayken Haluk'un kendisine söylediklerini Haluk'a söyleyip onu daha da kızdırır.

Haluk ve Rıza bey ertesi gün tavla müsabakası için sözleşirler. Kaybedenin bıyıklarını kestiği bir iddiaya tutuşurlar. Tavla müsabakasını Haluk kazanınca bıyıkları kesmemesi karşılığında adamdan bir şey ister "Ana... ba ba ba laflarını bir daha kullanma; bıyıkların kalsın" der. Adam kabul edince Haluk bu taklit olayını çözmüş olur

Meltem oğluna beğenerek bir gömlek alır. Emre de beğendiğini söyler ama Simay beğenmediği için değiştirirler. Meltem Emre'nin üzerinde aldığı gömleği göremeyince çok alınır. 



Hiç yorum yok:
Write comments