6.10.2018

Kızım dizisi 3. bölüm, Öykü'de unutkanlık başlıyor


TV8'de yeni başlayan ve ilgiyle izlenen Kızım dizisi geçen bölümün sonunda Öykü'ye araba çarpacakken, Demir atladı ve kızını kurtardı, ikisine birden araba çarptı. Hastanede Demir'in ayılmasını beklerken çok ağladı Öykü. Olayı öğrenen Candan da koştu geldi. Geceyi orada, Öykü'nün başında geçiren kız, ertesi gün de onları alıp kendi evine götürdü. Demir'in bütün itirazlarına rağmen onları alıp götürdü ve ikisiyle de çok ilgilendi. Diğer yandan Demir'in arkadaşı onu sıkıştırıp durdu, tablolar için. Onları görevlendrien adam dövdü arkadaşını. Adam da Demir'i zorladı, tabloların sahtesini yaptırıp değiştirmeye ikna etti. Ama yapamadı, tabloyu sahtesiyle değiştiremedi Demir.

Diğer yandan da Cemal peşlerinde dolaşıyor. Öykü'yü yolda gördü, babasına haber yolladı. Bu arada da Öykü'nün hastalığı ile ilgili belirtiler kendini göstermeye başladı. Çalıştığı dersini hatırlayamayıp söyleyemeyince çok üzüldü. Sürekli hafızasını kontrol edip durdu. Unutmalar başladığı için hastalığını gizlemeye çalışıyor çocuk.
Bu sırada hastanede Öykü'nün beyin tomografilerini gören doktor, şaşırıyor. bnunu çok nadr görünen bir vaka olduğunu söylüyor. Ama hastaneden adeta kaçarak çıktıkları ve sahte adres verdikleri için bulamıyorlar onları.

Demir ise dürüst olmaya, Candan'a zarar vermemeye çalışıyor. Candan bir gün çiftliğe yaramaz ata pansuman yapmaya gittiğinde at sürükledi, kız yaralandı. Ayağı sargılı geldi eve. Demir ile Öykü baktılar Candan'a, ilgilendiler onunla.

Murat ziyarete geldiğinde ısrar ediyor Candan'ı hastaneye götürüyor. Dönüşte de Candan'a Demir'le ilgili yaptırdığı araştırmadan öğrendiklerini anlatıyor.
Tam eve geliyorlar, Demir ve arkadaşının elinde Candan'ın tablolarından biri yani o sahtesini yaptırdıkları, kavga ediyorlar.


Hiç yorum yok:
Write comments