15.10.2018

Nefes Nefese 10. bölüm özet. İyiler için mutlu son

Polis geçen bölüm sonunda isimsiz bir ihbar alır. İhbarı yapan Yusuf ile Atmaca'nın buluşacağını söyler. Selma ve ekibi buluşmanın gerçekleşeceği cafeyi gözetlemeye başlar. Sonrasında Yusuf'un yanına birisi oturunca adamı da Yusuf'u da tutuklarlar. Yusuf sorguya alınır. Hiç bir kanıt olmadığı için ve Rüya'nın babası da buluşacaklarını teyit ettiği için Yusuf'u bırakırlar.

Definecilik oynayan çocuklar kuyudaki zümrütü bulurlar. Küçük kız sihirli taşım dediği zümrüdü annesine gösterince Mihriban ne olduğunu hemen anlar ve Yusuf'u arar. Yusuf hemen eve gelir ve bir plan yapar. Kuyuda kovaya zümrüdü geri koyar. Kuyunun başına kamera yerleştirir. Babası ile izlemeye başlar. Tabi hainin kuyudan zümrüdü almasını sağlamak için adamlara bahçeyi ilaçlatmaya başlarlar. Hain hemen kuyudan zümrüdü alır. Arabasına binip Atmaca ile buluşacağı yere gider.

Yusuf haini takip eder ama Atmaca'yı göremez. Haber verdiği ama yolun tıkalı olması yüzünden olay yerine geç gelen Selma ve yardımcısı oradan ayrılan Ayaz beyi görür. Yusuf hainle yüzleşir. Salih'in babası Cemal'dir. Çocuklarına daha iyi gelecek sağlamak için ve Alacanların zarar görmeyeceğini düşündüğü için bu yola girdiğini anlatır. Yusuf adamı polise teslim eder. Selma olay çözümlenene kadar kimseye söylememesini ister.

Yusuf; Rüya'yı bir arkadaşının evine götürmüş; evden telefon gelince çıkmıştır. Boran eve girip kızı kaçırır. Onlara yemek getiren Salih ve Mercan eve gittiğinde açık kapı ve itiş kakış sırasında oluşan dağınıklığı görüp Yusuf'u arar. Şakir ağa herkese gelininin kaçırıldığının haberini salar. Polis de arayışa girer. Selma kızın kaçırıldığı evin oralardan bir kamera görüntüsünde Boran'ı görür. Tam o sırada içeri giren Ayaz bey de adamın ismini söyleyince Selma için taşlar yerine oturur

Ayaz bey hemen adamlarını Boran'ı bulmaya yollar. Bu arada Yasin'in yaşadığını öğrenirler. Derhal Yasin'i getirirtir. Yasin Boran'ın yerini bilmese de sınırdan geçeceğinden emindir. Selma ve yardımcısı emniyetten çıktıktan sonra Ayaz beyi takip edip adamlarıyla gizli yerini bulur. Ayaz bey istediğini öğrendikten sonra Yasin'i ve onu tedavi eden adamı öldürtür. Selma içerden gelen silah seslerini duyunca içeri girip 2 cesedi bulur. Ayaz hakkında tutuklama kararı çıkartır

Sınırdaki köylülerden biri kızı ve Boran'ı görüp Salih'e haber verir. Sınırdan çıkmadan önce kalabileceği tek yer olan fabrikaya Yusuf ve Ayaz adamlarıyla gidip Rüya'yı arar. Yusuf kızı bulur ama Boran'ı Ayaz vurup öldürür. Polisler o an gelip Ayaz'ı tutuklar. Ayaz'ın adamlarından birinin üzerinden zümrüt çıkınca her şey çorap söküğü gibi gelir.

Cemal'in hain olmasının ardından Sultan ve Salih yanlarına Azap'ı da alıp evden gitmek için hazırlanır. Şakir ağa onları bırakmaz. Neticede suçu işleyen onlar değil Cemal'dir. Mihriban da kocasıyla barışır. Muhittin eve döner. Yusuf'un Rüya'yı bulduğu haberi ortalığı sevince boğar.

Düğün için gün alırlar. Hazırlıklar başlar. Selam görevini başarmıştır ama orada kalmak istemediği için tayinini ister. Rüya'ya herkes düğün için hediye takı verirken Sultan da küpesinin tekini verir. Rüya bunun ne demek olduğunu anlar ve ana kız kavuşmuş olur. Ayaz'ı görmeye emniyete el ele giden ana kızı görünce Ayaz da rahatlar.

Star ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan; ilk bölümlerde iyi bir reyting yakalayan Nefes Nefese dizisi malesef kış sezonunun başlamasıyla kan kaybetmiş 10. bölümle final yapmıştır.

Hiç yorum yok:
Write comments