26.11.2018

Ağlama Anne 8. bölüm özet.Özlem Zeynep'i öldürecek mi?

Herkes Zeynep'i aramış ama polis evlerine gitmelerini istemişti. Alev Ali Osman'la Mert'in evine zorla girer. Mert'in babası onları çıkarır. Evde olan Özlem'i görmedikleri için olayı anlamadan çıkıp giderler. Arabada bekleyen Adnan'a Damla'nın kahve götürmesine Hasan baba kızacak olur ama karısı onu yatıştırır. Ali Osman ve Alev onları arabada görünce tartışma çıkar. Komşulara rezil olacağından korkan Hasan baba herkesi dağıtıp olaya müdahale eder.

Sabah polisler kapıya gelir ve morgdaki bir cesedin Zeynep'in eşgaline uyduğunu söyler. Damla bunu duyunca bayılır. Adnan'a ve Alev'e de haber verirler. Alev morga girip cesedin Zeynep'e ait olmadığını söyler. O sırada biz de Özlem'in kardeşinin sevdiği kıza kıyamayıp adamların kızı öldürmesine engel olduğunu görürüz

Sabah kendisine gelen Mert önce evde sonra bahçede Zeynep'i arar. Kızın götürülürken düşürdüğü ayakkabısının tekini bulur. Kafası karışan Mert; ablasını arar. O sırada telefonu açılınca Ali Osman çocuğun telefonunu açtığını anlar. Aradığında meşguldür. Sonrasında morg falan işe karışınca bir daha Mert'i aramaz ama Zeynep'in evine gidip durumu anlatmak isteyen Mert'i görür. Çocuğu bir yerde alıkoyar ve sorgular. Adamlarının araştırmasından Özlem'in kardeşi olduğunu öğrenir.

Alev babasının fazlaca üzerine gidince adam kalp krizi geçirir. Ambulansla hastaneye götürülür. Durumu kritik olan adamı kapıda beklerler.

Çetin Zeynep'in kayıp olduğunu öğrnince sanki önemsiyormuş gibi Özlem'in babasının evine gider. Özlem'e babasının önünde Zeynep'i kaçırttığını itiraf ettirir. Üstü kapalı olarak tehdit eder. Bu olayı örtpas edeceğini olayın ucunun Özlem'e dokunmadan halledeceğini söyler. Babadan para alır. Ali Osman'ı arayıp Zeynep'in yerini söylemek karşılığında borcunu sildirtir. Alev'in dellenip başını derde sokmasını istemeyecek olan Ali Osman'a Özlem'in adını bu olaya karıştırmamasını şart koşar

Ali Osman Çetin'in Özlem'den öğrenip konumunu aldığı yere gidip Zeynep'i bulur. Kız annesine hala kırgındır. Teyzesi bildiği Alev'e gitmek ister. Ali Osman belli etmeden Alev'i hastane önüne çağırır. Alev tam kızla buluşacakken onu gören Damla ve Adnan ona ve Zeynep'in içinde bulunduğu arabaya yönelir. Zeynep istemiyorum işareti yapınca Alev Damla ve Adnan'a doğru döner. Bakalım Alev Zeynep'in bulunduğunu onlara söyleyecek mi?

Hiç yorum yok:
Write comments