1.11.2018

Çocuklar Duymasın 55. bölüm, Eray Bey'in kim olduğu sonunda anlaşıldı


Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın geçen bölümde Arda gelecek ve şirkete ortak olduğunu açıklayacak zannnetmiştik, öyle olmadı. Gizliden gizliye yine planına devam edyor. Üçüncü ortak çocuğu iyice avucunun içine aldı, bakalım nasıl çıkacak karşılarına, nasıl patlak verecek olay.

Emre'nin eski sevgilisi sürekli aradı, çocukcağız Simay'dan gizlemek için ne yapacağını şaşırdı. simay sonunda çalan telefonu açtı ve öğrendi arayanın eski sevgili olduğunu.

Bu arada Eray'ın kim olduğunu hala anlayamadılar, adam Haluk benim en iyi arkadaşım diye diye dolaşıyor etrafta. Gece Haluklarda kaldı. Adam tam bir sosyal medya bağımlısı.

Orçun okula gitmek istemediğini, dışarıdan okuyacağını söyledi. Gönül ile Tuna panik oldular, tepki gösterdiler, ama Merve onlara başka bir yol gösterdi. Üzerine giderseniz, inat edecek. Bir gün gitmesin okula, biz de şöyle şöyle yapalım, vazgeçecek" dedi. "Tamam" dediler, kabul ettiler, Orçun'u pişman edip vazgeçirmek için her şeyi yaptılar, sonunda bir günün sonunda vazgeçti.

Meltem de düğün için kıyafet diktirme telaşında. İlginç, kaprisli bir modacı ile çalışıyor, Aydın bey. Tam o sırada dünür geldi, kadından gizlemek için kaç takla attı Meltem. Doğrucu Sertaç geldi ve Aydın bey'in matematik öğretmeni değil, modacı olduğunu söyledi. Meltem'in de yalanı ortaya çıktı. Kadın çok gücendi, kalktı gitti.

Dayanamadı, sonunda sordu Haluk, "Ben seni tanımıyorum, sen kimsin" dedi. Sosyal medyadan Haluk'a arkadaşlık yollamış, o da kabul etmiş. Adam da onları sosyal medyadan adım adım izlemiş, Tuna ve diğerlerinin etiketlemeleri sayesinde de hayatları ile ilgili her şeyi öğrenmiş, kendini onların arkadaşı gibi görmüş, hissetmiş. Adam demek ki arkadaş olamamışız, yazıklar olsun, kalbimi çok kırdın dedi ve çıktı gitti.

Haluk kızdı, "Beni sürekli etiketlemeseydiniz, bunlar başıma gelmezdi" dedi. Bunun üzerine Meltem sosyal medyada ayarlamalar, filtreleme yapmak gerektiğini anlattı, özel bilgilerinizi paylaşmayın diye uyardı Meltem ve Gönül. "Tanımadığın kimseyi sakın bir daha kabul etme, ekleme" dedi Meltem. Burada mesaj verdiler, çok faydalı bir şey bu. Çocuklar Duymasın bu açıdan çok başarılı. Her bölümde çok önemli konularda güzel mesajlar veriyor. Keşke daha çok dizi, bu konuda adım atsa, sosyal içerikli mesaj verse...

Hüseyin ve Şükrü mantar toplayıp satmaya heveslendiler bu sefer de. Bütün mahalleyi zehirlediler, herkes hastaneye taşındı. Emine, Kadriye ve Hatice de pişirip yediler, onlar da zehirlendiler. Bu da bir ders niteliğindeydi, "bilmediğiniz mantarları yemeyin, zehirlenebilirsiniz" dendi burada da.




Hiç yorum yok:
Write comments