7.11.2018

Çocuklar Duymasın 56. bölüm, Tuna'nın yalanı Haluk'a zor anlar yaşattı


Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Çocuklar Duymasın 56. bölümde Simay'ın annesi, Meltem'i affetmemek için inat etti. Herkes elinden geleni yaptı, sonunda Meltemlerin evinde yemekte toplandılar, Karadeniz yemekleri ile dünürünün gönlünü almaya çalışan Meltem, yine kendini affettiremedi, sonunda kendisi için alınan hediyeyi görünce yelkenleri suya indirdi inatçı kadın.

Meltem'in babası Kemal Bey, İrem'in yokluğunda Haluklara şirkette yardım etmek için ısrar etti, o da mecburen kabul etti. Ama adamcağız o kadar titiz ki, müşterilere bile binbir zorluk çıkarıyor. Haluk da mahcup oluyor, bir şey diyemiyor kayınpederine.

Bu arada Arda, Ümit'i iyice köşeye sıkıştırdı. Genel müdür olamk için emrivaki yaptı. Çocuk bunu diğerlerine söyleyemem" deyince de tehdit etti. Kendi işini,ortak işin önüne koydun, şimdi benim dediklerimi yapmak zorundasın dedi. Elini kolunu bağladı yani çocuğun.

Tuna ile Gönül, İzmir'de yaşayacakları yer konusunda bir türlü anlaşamıyorlar. Tuna sayfiyede yaşamayı istiyor, Gönül ise şehir merkezinde. Bu konudaki küçük bir tartışmanın ardından mesaj yazarken gönül'e yakalanan Tuna, aceleyle sildi mesajı. gönül ısrar edince de kafasından uydurdu, Haluk Meltem2e bir sürpriz yapacak da onu konuşuyorduk dedi. Meltem çok sevindi sürpriz için. Gönül sürprizin ne olduğunu öğrenmek için Tuna'yı sıkıştrınca,o da Haluk'un Meltem'i Antalya Kemer'e 5 yıldızlı bir otelde tatile götürdüğünü söyledi. İşler iyice karıştı. Sonunda Haluk itiraf etmek zorunda kaldı. Tuna da mesajda ne yazdığını söylemek zorunda kaldı. "Gönül keçi gibi inatçı" gibi şeyler yazmış. Gönül çok kızdı tabii, Tuna da korkudan bayıldı.

Patladı Gitti Tahir, döndü. Yemek kitabı yazmış. O yazdı diye Hüseyin de heveslendi. Fotokopi kitapları ile imza günü düzenledi. Ama onca fotokopi kitap hazırlatmışken gelenlerin hepsi Tayyar için gelmiş aslında.

Hiç yorum yok:
Write comments