12.11.2018

İstanbullu Gelin 61. bölüm özet. Sedef kutlama gecesine damga vuruyor

Faruk ve Fikret kardeşler eşleri ve çocuklarıyla hiç istemeseler de Garip'in kahvaltı davetine icabet eder. Esma hanım önceden gidip hazırlıklara başlar. Faruk bir bahane bulup sıkıldığı gergin ortamdan kaçar. Yaz'ı da alıp Akif'i arayıp buluşurlar. Faruk Akif'e Fikret'le aralarında ne olduğunu sorar. O da iş yerinde bir sıkıntı oluşturduğunu o yüzden söylemesini istemediğini söyler

Akif ise karısının sürekli mesajlaşmasından şüphelenmeye başlar. Sanem söyleyemediği Güneş ile mesajlaşmakta; Akif'i sık sık evden yollamakta; kendisi de günlük rutininin dışında hareket etmektedir. Akif karısının telefonundaki programdan onu takip eder. Güneş'le ikisini bulur. Sanem Güneş'in Azime olduğunu, Sedef'i anlatınca Akif her şeyi anlar ve Fikret'e anlatır.

Akif Faruk'la buluştuğunda aklı Sanem'de olduğu için bebekleri karıştırır. Faruk da yol boyunca açıp bebeğe bakmaz. Garip'in evine geldiğinde Süreyya fark edip panik olur. Bebeği karışan diğer aile saatlerce mağazada ağlayarak beklemektedir.

Dilara'yı avukatı arar ve Adem'in boşanmayı temyize götürdüğünü söyler. Yani boşanmaları iptal olmuştur. Adem de bu arada köşke bebek odası satın almış; monte ettirmektedir. Dilara Adem ile tartışmak için köşke gittiğinde bebeği öğrendiğini ve orada bir oda hazırladığını görür. 

Ülfet işe gelmeyince merak ve endişeyle Güneş; kadının evine gelir. Kilitli olan odadan çıkan Ülfet; perişan haldedir. 15 Yıl tedavi olarak hamile kaldığı bebeğini aldırmış; o günden beri de kızı için aldıklarını bu odada kilitli tutmuştur.

Güneş; Sedef'in Ülfet'e bir kez daha şantaj yaptığını öğrenince onunla buluşur. Az bir para verir ve artık şantajına boyun eğmeyeceklerini söyler. Adem Dilara'nın Osman'da kaldığını öğrenip kapıya gider ama Osman ona güzel cevaplar verip adamı kovar.

Süreyya Faruk'a ilerde Yaz'a kendisini kaybettiğini söylememek karşılığında Garip beyi diğer kardeşlerle yemeğe götürmesini ister. Faruk çaresiz kabul eder.

La Costume 30 yaş partisi telaşı ile Ülfet apartmanın merdivenlerinde bayılır. Süreyya görüp yardımcı olur. Kadın da onları kutlamaya davet eder. Fikret hemen kabul eder ve Güneş'i yakın markaja alır. Gece muhteşem başlar. Boranlar geceye kaliteleriyle katılırlar. Sahneye Sedef çıkar ve Ülfet'le Güneş'in yüreğini ağzına getirir ama bir şey açıklamaz. Övgüler, laf sokmalarla sahneden iner. Fikret Sedef'in arkasından gidip kadınla tanışır


Hiç yorum yok:
Write comments