12.11.2018

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm özet. NefTah hayranları muradına erdi

Atv de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz aynı gün yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un bu sezon ki ilk bölümüyle reytinglerde düşüş  yaşadı. Vedat'a onunla kaçacağını söyleyen Nefes; eve gittiğinde oğlunun odasından gelen alevleri görür. Onu dışarıda bekleyen Tahir'le beraber eve girip çocuğu kurtarırlar ve Kaleli konağına götürüler.

Kaleliler Yiğit'in canının kurtulmasına sevinirken Vedat'ın polisle kapıya gelmesinden ve Tahir'i götürmesinden endişe ederler. Yiğit ise Tahir!e "Baba" dediği için ona kızılıp kızılmayacağını anlamaya çalışır. Kızılmayacağını anlayınca daha çok "Baba" der

Vedat ise Fikret abisiyle konuşup eve döndüğünde itfaye ile karşılaşır. Adamı oğlunun nerede olduğundan habersizdir. Nefes'i arayıp Kalelilere doğru yola çıkar. Yolunu Fikret keser ve onu geri döndürür. Nefes'le konuşmasından kendisini kandırdığını öğrenen Vedat deli olur. Kaleliler neden Vedat'ın gelmediğini merak eder ama çözemezler

Türkan Nazar'a yapılanları hazmedemez ama Vedat'ın tehditlerini göz ardı da edemez. Nazar Nefes'i arayıp akşam olanları öğrenirken Mercan ile de kadını konuşturur. Nefes de Tahir de çok sevinir. Dağdevirenlere giden Vedat; Cemil'e Kalelilerle hesaplaşmak için yaptığı planı anlatır. Kalelilerin gemisine kaçak silah sokup polise ihbar edeceklerdir

Mustafa gece eve gelmeyen Yangazları arar. Yangazlar kim olduklarını bilmedikleri birlerinden fena dayak yemişlerdir. Abileri gidip onları döver

Vedat avukatını çağırıp Nefes'in kendisini vurduğu silah ve mermiyi verir. Nefes bunu polise verirlerse; Vedat'ı taamüllen öldürmeye teşebbüsten en iyi ihtimalle 8 yıl yiyebilirmiş. Tahir Vedat'a olan taksitlerini öder.

Mercan'ı görmeye giden Nefes'ten Türkan anne özür diler ve aynısını Nazar'a da yaptığını söyler. Mercan Nefes'e kendisini asanın Vedat olduğunu polise söylemeyi düşündüğünü ama sonra ispatlayamayacağı için salıverildiğinde Nazar'a yapabileceklerinden korktuğunu söyler. Nefes Nazar'la konuşmaya gider.

Çarşıda gezen Saniye'ye Fikret bir not verdirtir. "Yazık ettin Deli Tahir'e de, kendine de, bana da, Sakine'ye de" da yazmaktadır. Saniye adamla konuşmaya gider. Meğerse Saniye hanım Deli Tahir'i severmiş ama babası; abisine vermiş. Sakine ve Tahir kaçınca Saniye onların kaçtıkları yerin adresini kızın babasına getirmiş. Fikret onu görmüş sonra da gidip sevgilileri öldürmüş. Şimdi bu bildiklerini kadına anlatır. Sakine kötü olur.

Nefes ve Nazar oturdukları yerden Sakine'yi kötü halde görüp yardım edip eve getirirler. Tahir Nefes'i ve Yiğit'i yemeğe gitmek için alış verişe götüreyim der. Alış veriş piri olarak olaya Asiye el atar. Nefes çok güzel olur. Üçü beraber yemeğe giderler. Tahir karısına tek taş eşliğinde yeniden evlenme teklif eder. Nefes'le o gece sabaha kadar dolaşıp öpüşür; ardından sabaha karşı geldikleri evlerinde birlikte olurlar.

Cemil silahları ayarlar; Kalelilerin gemisine saklarlar. Vedat da avukatına delilleri ertesi gün teslim edip suç duyurusunda bulunmasını söyler. Sabah evlerinde yataklarında gerçekten karı koca olmuş bir haldeki Nefes ve Tahir'e kötü haber yoldadır. Kalelilerin gemisine polis baskın yapar. Aynı anda konağın kapısı sabah polislerce çalınır ve "vedat Sayar'ı öldürmeye teşebbüsten Nefes Kaleli'yi götürmek için geldik" derler.

Hiç yorum yok:
Write comments