8.11.2018

Show TV'nin güldüren dizisi Yeni Gelin final yapıyor


Show TV'nin Cumartesi akşamlarının neşesi olan dizisi Yeni Gelin, ekranlara veda ediyor. Başrollerini Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May ve Tolga Mendi'nin paylaştıkları, kadrosunda Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Renan Bilek, Lale Başar ve Feride Hilal Akın gibi başarılı isimlerin bulunduğu dizi, üçüncü sezonuna çok iyi reytinglerle gelmişti. Bu sezon düşük reytingler almaya başlayan dizinin final yapmasına karar verilmiş.

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği sevilen dizi, 24 Kasım 2019 Cumartesi akşamı ekrana gelecek 63. bölümüyle izleyicilerine veda ediyor.

İlk bölümü 11 Mart 2017'de yayınlanan, uzun süre Cumartesi akşamının lideri durumunda bulunan, totalde hep yüksek reytingler alan dizi, reyting kurbanı oldu ve sevenlerini üzdü. Eski Büyükelçi baba ile sosyetik İspanyol bir annenin kızı olan Bella'nın Adanalı Bozok aşiretinin oğlu Hazar'a aşık olup herşeyi geride bırakarak Çukurova'ya gelin olarak gitmesinin ve sonrasında yaşananların komik bir şekilde hikaye edildiği dizi, 3 bölüm sonra 24 Kasım Cumartesi ekrana gelecek final bölümüyle sona eriyor.


1 yorum:
Write comments
  1. Bu diziyi Herkes izliyor tabi bende eğer bu dizi biterse hayranları büyük bir üzüntü duyacak sadece saatini deyiştirseniz olmazmı mesala saat 15 saatinde olmazmı YENİ GELİN hayranınız😢😢

    YanıtlaSil