14.12.2018

Avlu Dizisi 24.bölüm özet. Deniz kürkçü dükkanına geri dönüyor

Deniz ve özge'ye doğrultulan silahlı adamı polis vurur. Polisi de o. Deniz ve Özge de kaçar. Vecdi peşlerindedir. Arabayla çarparak durdurmaya çalışırken polis çevirmesi olur. Deniz hastaneye gidip Azra'nın kardeşine parayı verip Özge'yi de orada bırakmayı planladığı için çevirmede durmaz. Polisler peşine düşer. Vecdi peşini bırakır. Deniz polisleri atlatıp sabah arayıp hastaneye çağırdığı Murat'a teslim olacağını söyler.

Taksiye binen Deniz'i taksi durağından sorarak hastaneye gittiğini öğrenirler. Epey bir ekip oraya nakledilir. Murat onları beklemektedir. Murat'la buluşmasına 3 adım kala polisler etrafını çevirir. Parayı götürmesi gerektiğiyle ilgili ısrar etse de tutuklanır; paraya el konur. Murat ortadan kaybolur. Ceza evinde Zerrin isteği üzere Murat savunma yazdırır. Deniz'in geleceği gün özellikle Murat'ı da işe çağırırlar.

Kudret tam Deniz'i kıstırmışken polislerin geldiğini duyunca Zerrin'e gidip hesap sorar. Azra da kapatıldığı hücrede dört dönmektedir. Melis Zerrin'le Azra ve Naciye'nin neden hücrede olduğunu sorar. Deniz yakalandıktan sonra Zerrin ikisini de bırakır. Naciye'ye söyleyeceklerini tembihler.

Deniz sorguya alınır. Avukatına "Parayı götüremedim" diye ağlamaya başlar. Azra ise kardeşine para yetiştirilemediği için kendini paralamaktadır. Zerrin'i de verdiği parayı annesine geç gönderdiğini düşündüğü için kızgındır.

Vecdi bir komplo kurup hastanedeki Özge'yi yakalar. Kızın eline silah verip kendisine tecavüz eden adamlardan birini öldürmesini ister. Adama silahta mermi olmadığını söylediği için adam rahattır. Özge tetiği çekemez ama bu sefer Vecdi kızın parmağının üzerinden tetiği çeker. Polisleri çağırırlar. Kudret özellikle kızın yanına gelmesini istemektedir. 

Hasret'e kardeşi gelip Kadir'in öldürüldüğünü söyler. Hasret kötü olur.
Dudu'nun laz aşığına şartlı tahliyesi çıkar. Vedalaşırlar. Adam bekleyeceğini söyler.

Melis Azra'yı olanlarla ilgili sorgulayıp sıkıştırır. Deniz'in avukatı Melis'le konuşup Deniz'e yardım etmesini ve kaçak olduğu zamanla ilgili ağzından laf almasını ister.

Müfettiş gelip Zerrin'i ikaz eder. Bir daha büyük bir olay olursa görevden el çektirileceğini söyler. Zerrin de hırsını Özlem'den alıp onu tehdit eder. Deniz ceza evine gelince Zerrin ona gözdağı verir. Deniz; koğuşta alkışlarla karşılanır. Azra uzak durur. Mahkumlar "Bu geminin kaptanı sensin" diye tezahurat yapınca Deniz odasına çekilir.

Kudret'in elemanları hapishaneye gizlice bir şey sokar. Sonra da adamlarına hazırlık yaptırır.
Azra ve Deniz konuşur ama gergin bir konuşma olur. "Naciye'nin kızı benim kardeşimden önemli miydi?" diye sorar. "İkisi de benim için aynı" cümlesini duyunca sinirlenir. Azra bu arada Deniz'in istediği telefonu bulup videoyu izler ama Deniz'e haber vermez.

Naciye'nin kızı Özge ceza evine gelir. Azra kıza gözdağı verirken Deniz kızı alıp duşa götürür. Naciye ise kızının başına gelenleri duyunca kahrolur. Kudret ise içeri sokturttuğu silahı alıp duşa gider ve bir silah sesi duyulur.


Hiç yorum yok:
Write comments