13.12.2018

Bizim Hikaye 51. bölüm özet. Filiz hastalanıyor


Fikret'in ittiği çocuğu Barış hastaneye götürür. Sadece kolu kırılır ama tanıdıkları gelip Elibolların evine taş atar. Cemil gelince adamları nezarete atar ama şikayetçi olmadıkları için fazla bir şey yapamazlar. Fikret bu kadar olaya rağmen yine de abisi gibi gördüğü çeteye yakın durmak istemektedir. Kiraz telefon faturası diye tutturur. Filiz çok sinirlenir. Burnundan kan gelir.

Hikmet Barış'a kızgındır. Evlenmelerinin önünde durmaktadır. Hikmet Nihal'le konuşmaya gider. Kadının nefretini görür. Kadının bir şey planladığını anlar. Hikmet Zeynep'e surat yapınca Zeynep ağrısı varmış numarası yapar. Barış kızı muayene eder. Barış konuşmalardan Zeynep'in çocuğunun Hikmet'ten olmadığını öğrenir ama sır olarak saklayacağını söyler

Nihan'ın ortak iş yaptığı yeni müşterisinin önünde dükkana gelip olay çıkarır. Kolu kırılan çocuğun 1 ay çalışamayacağını söyleyip kan parası olarak 10 bin lira isterler. Tufan'ın kahvesini de basarlar. Kavga çıkarırlar. Cemil onları yine nezarete atar. Tufan şikayetçi olsa da tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirler.

Hastanede tanıştığı kadın Fikri'den ev ister. Fikri de Rahmet'ten evin anahtarını ister. Rahmet anahtarının olmadığını söyleyince okula çocuğun peşinden gelir. Rahmet; Derin'in Deniz'e aşık olup olmadığını sorduğunu "hayır" diyince ayrılmasını istediğini söyler. Rahmet çok öfkelenir.

Okulda Fikri; Deniz'le tanışıp kanka olur. Rahmet'in babası olduğunu öğrenmeden adama yardım eder. Rahmet'ten anahtarı almaya çalışır. Rahmet ve Deniz kavga eder. Deniz Fikri ile Cücü'nün orada içmeye başlar. Aşkla ilgili konuşurlar. Rahmet; sarhoş kızı alıp evine getirir. Rahmet babasından kurtulmak için evin anahtarını verir.

Barış tefeciden borç para alır. 25 bine karşılık 60 bin para vermeyi 3 ayda geri ödemeyi taahhüt eder. Nezaret çıkışı Barış parayı verip sulh sağlamaya çalışırken Fikret okuldan kaçıp mahalledeki abileriyle buluşup iki çete kavga eder. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen çetenin telefon dinlemesinde uyuşturucu, gasp işleri yaptıkları için içeriden çıkamayacakları ortaya çıkar

Kiraz okuldan kaçıp 'Cesaret kulübü'nün sınavı için terk edilmiş bir inşaatın en üst katına çıkmaya başlar. Herkesin haberi olup telaşlanır. Filiz bayılınca hastaneye kaldırılır. Kendisine geldiğinde bütün kardeşleri ondan özür diler. Hikmet evlenmesine "Tamam" der. Barış da herkesin önünde kıza evlenme teklif eder. Hem de bar bar dolaşıp eski alyansını bulmuştur. Filiz teklifi alkışlar eşliğinde kabul eder. 

Selim ise hazırlanan komplodan memnun değildir. Filiz'e gidip kendisine tuzak kurulduğunu dosya hazırlandığını söylemeye karar verir. ortağı olan adam bunu Nihal'e haber verir. Nihal Selim'in önünü kesip eğer kendisini ihbar ederse sahte evrak hazırlama suçunun onun üzerine de bulaşacağını ve avukatlık kariyerinin biteceğini söyleyip tehdit eder.

Barış hastanedeyken Nihan gelir ve 3. kez evlenmeleri karşılığında Filiz'i hapis yatmaktan kurtarabileceğini söyler. Barış kabul etmez. O sırada adamın eline Filiz'e ait test sonuçları gelir. Nihal de ona Filiz'e atılacak suçlarla ilgili hazırladığı dosyayı incelemesi için verir. Acaba Barış Filiz için Filiz'i terk etme olayını bir kez daha yapacak mı?


Hiç yorum yok:
Write comments