26.12.2018

Çarpışma 5. bölüm özet. Yakup Cemre'yi yakalıyor

Zeynep'i kurtarmak için gittiği yerden eli boş dönen Kadir'e karşılık Veli kadını kızı Aylin'e götürür. Anne kız hasret giderir. Zeynep kızını kaçırmaya çalışırken yakalanırlar. Kadir hala savcı yada müdürü arayıp Zeynep'in kaçtığını söyletmez. Veli Zeynep'ten kızını alması karşılığında Galip'i ister. Zeynep Galip'i getireceğini ama onu öldürmemesini söyler. Anlaşırlar.

Kerem hapishanede Cemre'ye şüphe ile yaklaşır. Cemre şirkete gelip "Kerem Korkmaz aleyhine verdiğim şikayeti geri çektim. Amerika'ya da gitmiyorum" der. Cemre yaralandığı gün yaralandığı yerdeki kanın neden olmadığına takılıp işin peşine düşmeye kararlıdır. Demir Kerem'in avukatı olup onu oradan çıkartmak için Kerem'le görüşür. Kerem dışarı çıktığında Kadir ona evini verir.

Kadir Zeynep'i Veli ile gittikleri bir çorbacıda bulur. Zeynep'i eve götürüp denetimli serbestlikten gelenlere ne söyleyeceklerini düşünürken Cemre zaten elektronik kelepçeden kurtulduğuna dair belge getirir. Artık tutuklu değildir.

Galip'i getirmek için Zeynep ve Cemre plan yapar. Cemre Zeynep'in videosunu çekip sosyal medyaya ve televizyonlara gönderir. En gaddar insanların bile kalplerini yumuşatacak kızı ile ilgili bir videodur. Galip gelmeyi düşünmeye başlar.

Veli Selim'le buluşup para için 9 günü kaldığını söylediğinde O da kızının onun avukatı olduğunu öğrenmesinin kaç gün süreceğini sorar.

Kadir bir taraftan da Cemre'nin yaralandığı zamanki tüm aile üyelerine ait telefon kayıtlarını ister.

Kadir havaalanı görüntülerini izleyerek Galip'in paraları sakladığı yeri bulur. Amirine gidip işaretli 10 milyon euroyu alıp Veli'ye gidip kızı almayı orjinal parayı da emniyete getirmeyi planlar

Veli; Kadir'i dağıtacağını bildiği karısına kızına ait eşyaları adama göndertir. Kadir TEM'e gidip karımla kızıma bunu yapanları bulup bana söyleyeceksiniz der. Kadir'e onu dağıtmak için annesinin sesinden hep dinlediği şarkıyı yollar.

Yakup'la Demir temasa geçer. Parayı vermek için bir yer ve zaman verirler. Demir özellikle geç gelicem diyince Yakup şüphelenip buluşmadan vazgeçip otele gider. Oysaki Demir oradadır ve onları takip eder. Demir odaya gidip Yakup'u döver ve telefonundaki videoyu siler. Yakup'taki diğer kopyayı da siler. Meral bir kopyasını almıştı ama aldığını söylemez.

Kerem; Yakup'la ortak arkadaşlarını arar. Yakup'la buluşacağını söyleyen arkadaşına inanır. Kerem Cemre'ye Yakup'u bulduğunu videoyu alacağını söyler. Cemre adama güvenmediği için onunla gitmek ister. Kerem onu buluşacağı yerin önünde indirir. Ama gittiği yerde meral ve onu satan eski arkadaşının yanı sıra elindeki silahı Cemre'nin kafasına dayamış Yakup vardır.

Veli Zeynep'i arayıp Galip'in Gbt.sini sordurduğunu gelmeye niyeti olduğunu söyler. Galip yurt dışından giriş yapar. Evine gelmek üzere harekete geçer. Veli'nin bunlardan haberi vardır ve Zeynep'e söyler. Galip'in taksisi bir yerde durur. Orada Kadir ve onun tarafını seçmiş Zeynep vardır.


Hiç yorum yok:
Write comments