6.12.2018

Çocuklar Duymasın 60. bölüm, Haluk Arda'ya haddini bildirdi


Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümde esrarengiz mektuplar merak uyandırdı, sonunda ipuçları takip edilerek olay çözüldü. Haluk'u hıçkırık tuttu. Bütün gün geçmedi, işe gitti toplantıda bile hıçkırıp durdu. Akşam hep birlikte düğünle ilgili konuşurlarken organizasyon şirketinin fiyatları Haluk'u o kadar korkuttu ki, hıçkırığı aniden kesildi.

Alışveriş çılgınlığı herkesi sarmış durumda. Şirkette İrem girdiği toplantıda bile internetten alışveriş yapmayı bırakmadı. Evde Meltem ile Gönül de bol bol alışveriş yaptılar. Meltem Emine'ye de hediye olarak kıyafet almış.

Sultan Hanım çok üzgün bir şekilde gelddi. Çok isstediği bir ayakkabıyı son anda kaçırmış, alamamış. Fotoğrafını gösterince anlaşıldı ki, Meltem almış ayakkabıdan. Sultan Hanıma hediye etmek istediğini söyledi. Çok sevindi Sultan. Çok çılgın bir kadın.

Meltem'in babası, ihtiyacı olanlar için kullnılmış kıyafet toplama işine soyundu. Diğer yanda da Hüseyin ve Şükrü, alışveriş çılgınlığından fırsatlardan yararanmak, işi ticarete dökmek için kolları sıvadı. Tabii ki yine yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Telafi edebilmek için daha da kötü bir şeye kalkıştılar, alışveriş yapmak isteyenbunu için kendilerine başvuranlara, ttoplanan yardım kıyafetlerini yolladılar. Tabii ki oyunlarının ortaya çıkması uzun sürmedi.

Arda Emre'yi iyice köşeye sıkıştırdı. Durumu öğrenen Haluk, buluşma yerine gidip Arda'yı yumrukladı.

Hiç yorum yok:
Write comments