22.12.2018

Erkenci Kuş 25. bölüm özet. Can Divit tutuklanıyor mu

Sanem'in işten ayrılmak istemesi üzerine Can kıza "Evlenelim o zaman" der. Sanem ile el ele şirkete girerler. Şirkettekilere Can sevgili olduklarını ilan eder. Deren şoka girer. Sanem annesine evlenme ihtimallerini söyler. Mevkibe bunu kuaför söyleyince tüm mahalle duyar. Aysun ise Ca'ın bir ropörtajını gösterip olmayacağını söyler. Mevkibe'ye de aynı ropörtajı gösterdiğinde kadın telaşlanır.

Can Ceyda sayesinde ünlü bir makyaj firmasının islerini eğer üstesinden gelebileceklerini ispat ederlerse alabileceklerdir. Bütün şirket kozmetik malzemelerini dener. Ayhan ve Ceycey yanlış ürünü yanlış zamanlamayla kullanıp ciltlerini bozarlar.

Leyla işe gitmez. Osman dizide kadrolu işe girmiştir. Leyla'yı çay bahçesine götürür; konuşup kafa dağıtırlar. Can onu merak edip mahalleye gelir. Leyla ile karşılaşıp tartışırlarken Osman Emre'yi görüp tartışır. Leyla ertesi gün işe yine gitmek istemez ama Emre'ye onu önemsemediğini göstermek için işe gelir. Can'dan izin ister. Can "Şu kozmetik işini bitirdikten sonra izin alabilirsin" der.

Emre Leyla ve Osman'ın konuşmasını kıskanır. Osman yeni aldığı araba ile Leyla'yı almaya gelir. Emre öylece kalakalır. Osman Leyla'ya açılıp kendisine bir şans vermesini ister.

Kozmetik firması için beyin fırtınası yaparlar. Sanem yine döktürür. Ceyda yine Can'la ve kozmetik firmasının sahibi ile yemek yemek ister. Sanem yine kıskançlık yapar. Can; Sanem'in yüzüklerini deneyip yüzük boyunu bulmaya çalışır. Sanem'e yüzük alır. O akşam teklif etmeyi planlar

Can; Sanem'i iş yemeğine götürüp sevgilisi olduğunu söyler. İş yemeğindeler iken Enzo Fabri de aynı mekana gelir. Megerse şu an görüştükleri firmanın geçmişte Fabri ile büyük sorunları olmuş. Hatta mahkemelik olmuşlar. Değil konuşmak aynı mekanda olmak bile adamın sinirini bozar. Can ise onunla ortak olduklarını bilmeyen bu yeni müşterinin kaçmaması için ertesi gün Fabri ile konuşup hisseleri geri almaya çalışmaya karar verir.

Bölüm sonunda Nihat Aysun'dan bu evlilik meselesini duyunca Mevkibe'ye gider. Kendisine söylenmediği için çok kızar. Kavga ederler ve Nihat evi terk eder. Mevkibe yemek çıkışı Sanem'i arayıp eve çağırınca evlenme teklifi rafa kalkar. Nihat baba geceyi bakkalda geçirir.

Emre Aylin ile konuşup durumu anlatır. Aylin önce bana ne der ama sonra konuşacağını söyler. Ertesi gün olur. Aylin Emre'ye Fabri iel konuştuğunu 800 bin dolara hisseleri vermeyi kabul ettiğini söyler. Koku için de Sanem için de Can'ı sinirlendirecek şeyler söyler. Can adama vurup şirkete gider ama polisler gelip Can'ı hakkında şikayet olduğunu söyleyip karakola davet eder.   

Hiç yorum yok:
Write comments