12.12.2018

Kadın dizisi 43. bölüm özeti, Bahar, Sarp'ın gerçeğini gözleriyle gördü


Fox'un her hafta büyük bir ilgiyle izlenen Kadın dizisi 43. bölüm, Bahar'ın Sarp'ı bulma çabasıyla geçti. Geçen bölümün sonunda Bahar, Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenmiş ve çılgına dönmüştü. Doğruca annesine giden Bahar, Şirin’den hesap sordu. Şirin ise kötülüklerine devam etti. Pırıl, Sarp’ı kaybetme korkusundan dolayı, Şirin ile iş birliği yapmak zorunda kaldı.

Şirin'in dolapları bununla da bitmedi. Hatice'nin sakladığı aprayı bulup alan Şirin, gitti bir güzel alışveriş yaptı. Hatice gelip kızından hesap sorunca Şirin annesini tehdit etti. Enver'den gizli parayı aldığı için zaten kendini suçlu hisseden Hatice sesini çıkaramadı, sinirinden sessiz sessiz ağladı.Enver de durumu yanlış anladı, karısı mutlu olsun diye Şirin'le barıştı. Şirin ise anne babasına rol yapmaya devam etti. Sarp'tan parayı alınca, Enver'e işyerinden tazminatını aldığını söylemişti. Para gitti, şimdi ne yapacak, Enver'e ne söyleyecek.

Bu arada, Yeliz'in durumu yanlış anlatması üzerine Ceyda Jale'ye hesap sormaya hastaneye gitti, odayı boş bulunca Jale'nin montuna mürekkep döktü. Ceyda'yı gören Jale, ondan özür dileyip işe geri dönmesini istedi. Ama Ceyda'nın bir anlık öfke ile yaptığı şey, Jale'yi çok sinirlendirdi. Yeliz'in yüzünden Ceyda'nın işi berbat oldu yani.

Bu arada Bahar, Arif'e haksızlık yaptığı için çok üzgün, kendini suçluyor ve utanıyor. Arif ise sabırla, Bahar'a kötü hiçbir imada bulunmadan, uzak durarak, ama ihtiyacı olduğunda onun yanında olarak her zamanki karakterli duruşunu sürdürüyor. Sarp'tan gelene mesajla heyecan içinde kaldığında bile Arif'i yanında bulan Bahar, kendini iyice kötü hissetti.
Bu arada Nisan ve doruk'un babalarının dönüşü ve yine ortadan kaybolmasıyla kafalarının karışması üzerine Bahar, Jale'nin bulduğu pedagoga gitti ve tavsiyeler aldı. Bu tavsiyelere göre de çocuklarla konuştu.

Yapılan plana göre, Bahar, Sarp'ın bir ailesi olduğunu kendiliğinden öğrenecek, Sarp'ın söylemesine fırsat verilmeyecek. Paln uygulandı. Heyecan içinde otele giden Bahar, Münir'in direktifleri ile oturdu ve bekledi. Pırıl'ı ve çocukları gördü,Sarp'ı yeni ailesiyle gördü, şaşkına döndü. Plan istedikleri gibi işledi yani. Bu arada Nisan ve Doruk'u da babanız sizi çağırıyor diye kandırıp götürdüler. Bahar'ı da çocuklarla tehdit edecekler.

Hiç yorum yok:
Write comments