24.01.2019

Bizim Hikaye 54. bölüm özet. Barış'ın kız kardeşi ortaya çıkıyor

Geçen bölüm sonunda evin kapısı çalınmış; içeridekiler panik olmuştu. Kapı açıldığında diziye yeni katılan Merve karakterini gördük. Kendisini Servet Aktan'ın başka bir kadından çocuğu olarak tanıtır. Annesi ölmüş. O da babasını bulmak için gelmişmiş. Barış ona inanmaz. Kız ondan babasının parasını almak istemekteymiş. Kız da Barış'ın parası olmadığına inanmaz.

Nihal Barış'ı bulmak için birine para verir. Sonra İsmet'i parkta tek yakalayıp Barış'ın evde olduğunu öğrenir. Eve giderken yolda Cemil'i görünce adamı kolundan tutup eve getirir. Zili kapıyı çalarlar ama kimse açmayınca Nihal Cemil'den girip Barış'ı bulmasını ister. Polis giremeyeceğini söyleyince kapının camını kırıp girer. Tabi evde kimse yoktur.

Rahmet soruyu çözemediği için kafayı yemiş durumdadır. Deniz'e ters davranır. Deniz o sırada kardeşine aşık olan Tolga'nın itiraf etmesini sağlamak için Derin'e başkasını ayarlayıp Tolga'yı kıskandırma peşindedir.

Çiçek kahveyi işletmeye başlar ama kimse gelmez. Fikri ve Hanım'a yemek vermeyip ancak kahveye müşteri toplarlarsa yemek vereceğini söyler. Fikri hemen kankası Deniz'e gider ve ondan yardım ister. Deniz arkadaşlarını toplayıp mahalle kahvesine götürür. Gelen çocuklar bir kadının işlettiği kahveyi çok orjinal bulur. Onlar orada konuşurken Rahmet gelip kıskandığı Deniz'in ne yaptığını anlar.

Barış kız polise gidebileceği için bırakmak istemez. Ancak kız evi çaktırmadan araştırıp Nihal'in adresini bulup yedek anahtarla evden çıkıp o adrese gider. Kapıyı çaldığında evdeki kadından küçük Savaş'a bakıcı aradıklarını öğrenir. Barış'a Nihal'in gitmediğini söyler. İlk başta inanmasa da gözüyle görünce inanır. Kız dolap çevirip Nihal'in evine bakıcı olarak girer. Barış'la anlaşma yaparlar. Kız abisine Nihal konusunda yardım edecek Barış da kızın babasını bulmasına yardım edecektir.

Hikmet bu bölüm önce Barış'a ardından bebeğine bağırıp tartaklayan bir anneye kafayı takar. İşaretlerden bahsedip deli profili çizer. Kadın onu şikayet edecekken Cemil ardından Rahmet kadınla konuşup Hikmet'i nezaretten çıkarır ama çocuk bölüm sonunda kadını takip edip bebeği kaçırır.

Tufan Almanya da karısının masaj yaptığı erkeği dövdüğü için sınır dışı edilince mahalleye geri döner. Evinde Fikri kaldığı için Barışlarda kalır.

Nihal'in bir planı daha vardır. Bir sigortacıyı Filiz'in çalıştığı otele gönderir. Adam Filiz'e asılmaya başlar. Eve çiçek gönderince Barış şüphelenip delirir. Otelin toplantı salonunu çalıştığı sigorta acentası için tutacağını söyleyip Filiz'le kız istemese de zaman geçirir. Otele yerleşir. Filiz'in telefonunu evde unuttuğunu öğrenince ona onu odada beklediğine dair daha da uygunsuz şeyler yazar. Barış bunları okuyunca delirip otele gider. Ancak onu odada Nihal beklemektedir.



Hiç yorum yok:
Write comments