22.01.2019

Çukur Dizisi 49. bölüm özet. Yamaç'ı kim vurdu

Yamaç'ın peşinden giden ama trafik ışığında kaybeden Selim zorlukla kardeşini bulup sırtında taşıyıp arabayla hastaneye götürür. Aynı şeyi sezon sonunda bileklerini kesen Selim'i şans eseri terasta bulan Yamaç'ın da yaptığını izleriz. İki kardeş de birbirini kurtarmış oldular.

Mezarlıkta Salih ve Cumali bıçakla kavga ederlerken İdris baba oraya gelip kavgayı durdurur. Kardeşlerinin vurulduğunu söylediğinde ikili arasında tekrar barış imzalanır ve hastaneye giderler. Orada Sultan, Sena, ameliyathane önünde beklemektedir.

Kemal şüpheli bir şekilde eve gelir. Elindeki silahı eve saklayamayınca denize atar. Meke akşam dükkana gidip çok çamur olmuş ayakkabılarını temizler. Medet akciğer nakli olması gerektiğini Metin'e söyler. "Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyormuş" der. Metin de onu onaylar

Çeto ve Mahsun bir depoda uyanır. İkili Yamaç'ın vurulduğunu bilmektedir. Avni onlara Yamaç'ın kaldırıldığı hastaneyi ve durumunu söyler. Bulgarların bazı adamları onları vurmaya gelir ama avlanırlar. Çeto içlerinden birisini konuşturup Sarı lakaplı patronun yerini öğrenip adamlarını öldürüp daha üstteki patrona öldürüp mesaj gönderirler.

Saadet ve bebekte oradadır. Salih'le Cumali'nin kavga ettiğini üstlerinin başlarının çamurundan anlayan Saadet; kocasını korumak için Cumali'ye yüklenir. Metin, Kemal de hastaneye gelir. Yıldız da Cumali için oraya gelir.

Cumali Yamaç'ı Selim'in vurduğunu duyunca ondan bilirler ama Selim onu püskürtür. Cumali ve Emmi boş kalan Çukur'a gitmeye karar verirler. Veysel Cumali'yi bulup adamlarının sevkiyat sırasında kaybettiğini; kendisinin de zor kurtulduğunu anlatıp tekrar Cumali'nin yanına girer.

Selim ve Salih Kara kuzuların peşine düşer. Bulgarlarla konuşmaya giderler ama adamlar Kuzuları da onları da sallamazlar. Bulgarların evinin önünde Kara kuzulardan birilerini görünce onların birbirini kırmasını beklemeye karar verirler. Kara kuzular mekanı basıp öldürüp en baştaki patronun gerini sorar. "Çukur'da" cevabını alır.

Kara kuzulardan dışarıda olanlar toplanmaya başlar. Başka birileri de Koçovalıların evine girer. Sonra Cumali Çukur'da kahvede konuşma yaparken Ferhat ismindeki diğer grup gelir. İki grup Cumali'nin önünde birbirine sarınca Koçovalı ikisini tersler, raconunu keser. İsyanı bastırır ama Emmi ona sakin olması gerektiğini söyler. Gidip Veysellerin grupla konuşur ama çocuk yumuşamaz. Mekelere de gidip konuşur. Bu arada Veysel sürekli Emmi'nin yanında olduğundan tüm konuşmalarını duyar.

Yamaç ameliyattan çıkar.
Emmi Cumali'yle mahalleye abilik yapması için ikna etmeye çalışırken birisi önce Ferhatların gruptan birisi evine girerken arkadan bıçaklanır. O sırada Meke içindeyken Berber Muhittin'in dükkanına monotof atılıp yakılır. Söndürülür ama Meke bunu Ferhatlardan bilip etrafına topladıklarıyla harekete geçer. Ferhatlar da hastanede beklerken durumu Meke'den bilirler.

Oysaki herşeyi yapan Veyselmiş. Ferhatlardan birini bıçaklayan da Meke'nin dükkanını yakan da oymuş. Geçen bölüm Çeto'nun eline düşen Veysel; canını kurtarmak ve Kara kuzulardan olmak için adamla iş birliği yapmaktaymış. Amacı Cumali'yi öldürmenin yanısıra Çukur'u bölmekmiş.

Mahsun Sena'nın bulunduğu apartmana girerken onu takip eden Selim tam adamı vuracakken Sena ile kapıda konuştuğunu geri çekilir. Vartolu da Çeto'nun peşindedir. Çeto Çukur da saklanan Bulgarların en başındakini de öldürür. Oradan giderken Vartolu onu görüp vurur ama Veysel de Salih'e ateş ettiği için Çeto'yu elinden kaçırır. Çeto Ayşe'nin evine girip kadını rehin alır.




Hiç yorum yok:
Write comments