22.01.2019

Vuslat Dizisi 3. bölüm özet. Feride'ye oynanan oyun nedir

Aziz'i doğum günü partisinde Talat'ı öldürme suçundan Yalçın komiser alır ve merkezde nezarethaneye atar. Bütün aile ve davetliler şaşkındır. Tahsin baba avukat ile emniyete gider ama oğluyla görüşemez. Aziz'in annesi fenalık geçirir ama hemen kendisine gelip; Nehir'den bu olayın dışarıya özellikle medyaya yansımamasını ister.

Kerem de partide önce Fırat'la konuşup ona adamı olmasını bunun karşılığında onu zenginlik içinde yaşatacağını söyler. Fırat kabul eder. Kerem onu bir otele yerleştirip lükse boğar. Ardından Feride ile tanışır ve onu gideceği yere kadar bırakır. Feride bu adamdan pek hoşlanmamıştır. Feride eve gittiğinde üvey annesi ile yüzleşir. Kadınla konuşurken babası gizlice dinleyip duyar.

Feride'nin annesinin kendi suçunu örtmek için Abdullah efendiyi orada gördüğünü söylemesinin ardından adamı polisle alırlar ve nezarete atarlar. Feride'ye Abdullah Efendinin nezarete atıldığı bilgisi gelince oraya gider. Herkes Abdullah efendinin bir şey yapmadığından emindir. Adamı Aziz'in bulunduğu nezarete atarlar. Etraftaki herkes adama çok hürmet etmektedir. Geceyi beraber geçirdiklerinde Aziz de Abdullah efendinin farklı biri olduğunu anlar.

Tahsin baba Aziz'i oradan çıkarmak için bir gariban bulup suçu üstlendirir. Aziz nezaretten çıkar. Faik baba Abdullah efendiyi nezaretten çıkarmak için suçu üstlenmeyi planlar. Ancak o gelene kadar üstlerden birileri adamı çıkartmıştır. Yalçın komisere dükkanı ben yaktım der ama o inanmaz. Faik baba karısıyla konuşup barışır.

Madam Aneta'yı baygın halde Karadenizli pide salonunun sahibi ve kızı bulur. Kapıyı çaldıklarında baygın kadın açmayınca yedek anahtarla girerler. Hırsızlıktan ve saldırıdan bahsetmemesini istediği için söylemezler.

Salih usta tekrar oyun oynamak ister ama oyuncular hala 'Mihnet' bölümünde olduklarını anlarlar. Salih usta Feride'ye bir broş hediye ederek yakasına takar.

Aziz kendisine bu tuzağı kuranın kendi adamının ihaneti ile Kerem olduğunu öğrenip önce adamıyla sonra Kerem'le yüzleşir.

Fırat lüks otelde keyif çatarken ertesi gün Kerem gelir. Ona eski spor arabasını verir. Limitsiz kredi kartını verir. Fırat ailesi için birşeyler alıp hava atarak eve gelir. Babasıyla kavga ederler. Faik baba bu kadar paranın namuslu yoldan olmayacağını anladığı için çocuğa kızıp sokağa atar.

Feride borç yapılandırması için başvurduğu bankadan işten çıkarıldığını ve bu yüzden başvurusunun reddedildiğini öğrenir. Tam o sırada Aziz'in içerde olmasından faydalanan Kerem tasarımcıyı işten tekrar çıkarır ve asistanına Feride'yi arayıp işe almasını emreder. Feride bu işte bir şey olduğunu düşünse de banka ve yapılandırma için işi kabul eder.

Şamil, Murat ve Şükrü'yü arayanlar durumu başlarındaki adama söyler. Ortadan kaybolanların çağrıldıkları mekanın Aziz Korkmazer'e ait olduğunu Talat'ı da onun öldürmekten yakalandığını ekleyince adam Aziz'in ölüm emrini verir.

Kerem Aziz'i arayıp bir yere yemeğe çağırır. Konuşmak istediğini söyler. Feride'yi de oraya çağırtır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Aziz ve Feride karşılaşınca çok şaşırır. Feride kendisine bir oyun oynandığını anlayıp üzülüp dışarı çıkar. Aziz onun arakasından gidip olanları anlatmak ister. Restaurantın dışında Aziz'i öldürmek için bekleyenler yanlışlıkla Feride'ye ateş eder. Kız Aziz'in kollarına düşer. Büyük ihtimalle kurşun broşuna geldiği için fazla zarar vermeyecektir.







Hiç yorum yok:
Write comments