29.01.2019

Vuslat Dizisi 4. bölüm özet. Aziz Feride'yi vuranların peşinde

Feride restaurantın önünde vurulup Aziz'in kucağına düşer. Aziz Kerem'den kaçan saldırganı bulmasını ister. Ama adam kaçar. Kameraya takılan görüntüsünden Kerem 3 yıl önce; şimdiye kadar ki tek baskın yedikleri yerde bu adamı gördüğünü hatırlar. Onlara karşı bu derece cesur olan bu adamı ve arkasındakileri bulması için birisiyle konuşur.

Feride ambulansla hastaneye götürülür. İki kurşundan birisi mucize eseri omuzuna denk gelmiş ama içeri girememiş; ikincisi boşluğuna denk gelmiştir. Odaya alınır. Kız; kendisine yardım etmek için orada bulunan Aziz'e "Defol" der. Aziz odadan çıkar ama evdeki emektar hizmetli kadını kızla ilgilenmesi için oraya getirtir.

Yalçın'a geçen gece yakaladığı ama birinin suçunu üstlendiği Aziz Korkmazer ile ilgili yeni bir olay rapor edilir. Kız kardeşi Emine de o sırada yemek getirmek için oradadır. Rapora Feride'nin adını yaralı olarak gören Yalçın ve Emine hastaneye gider. Aziz ile sürtüşürler.

Nehir'in de bu olaydan haberi olmuştur. Aziz ve Yalçın'ın kavgasının Feride için olduğunu düşünüp kızla konuşması gerektiğine hükmeder. Nehir hastanede yalnız yakaladığında Feride'ye göz dağı verir. Şirkette de asistan kızdan iş yemeği olayını öğrenir. Kerem'e sorular sorar. Feride'nin dosyasını inceler. Azi

Evde ise babanın Fırat'a bağırıp kovmasının ardından Hasibe tüm atılanları toplar. Bu yüzden kocası ile kavga etmeye başlar. Küçük çocuk evden kaçar. Herkes onu aramaya başlar. Faik baba oğlunu bulurken Feride de kendisine gelir.

Aziz olayların ne olduğunu çözemezken Kerem gelip vuran adamın resmini verir. Aziz Kerem'e "Bir daha benimle oynadığın oyunlara masum insanları karıştırma" diyip yumruk atar. Kerem de ona "Bunu misliyle ödeyeceksin" der ve çıkıp gider.

Feride'ye olanları Yalçın'ın eniştesinden öğrendikten sonra Necmi; çocuklara bir isim verip o kişiye yazdığı kağıdı vermesini ister.

Kerem; silahlı saldıran adamın; Adıyamanlı Davut Samsak'ın adamı olduğunu öğrenince öldürülen Şükrü'nün abisi olduğunu öğrenir. Fırat'ı arar. Fırat hala babasının kendisini kovmasına kızdın, küskündür. Otel odasında uyur. Kerem'in aramalarını duymaz.

Aynı isme Aziz'lerde ulaşır ama öldürülen adamla bağlantısını kuramazlar. Haberlerde polislerin Davut Samsak'ın depolarına baskınlar yapıldığı duyarlar. Aziz bunu babasının yaptığını düşünür

Faik baba bankaya gidip borçla ilgili konuşmak ister ama müdürden kızının tüm borcu üzerine aldığını öğrenir. Adam kızının fedakarlığına ve baba olarak çaresiz kalmasına üzülür. Emlakçıyla konuşup dükkanını satışa çıkarır ama kız emlakçıya gidip tapuda ipotek olduğu için satılamayacağını söyler.

Feride hastaneden çıkar. Aziz de onu görmeye gelir. Feride;Yalçın 'la iki taraf birbirine girmesin diye onları gönderip Aziz'e bir daha kendisini görmek istemediğini söyler. Evdekileri endişelendirmemek için mesaide olduğunu söyler. Feride ilk iş Salih'e gidip "Nasıl bildin?" der. Broşun onu kurtardığını öğrenmiştir.

Kahvede yeniden oyun için zar atarlar. Bu kez yolcu 'Cehennem' aşamasına gelmiştir. Salih baba o gece sürekli namaz kılar. Endişelidir. Aziz ne olup bittiğini anlamayarak Salih babaya gider. Ama adam sadece "Tesadüf yoktur. Tevafuk vardır" der. 

Aziz'in annesi Perihan; Sultan'ın tüm kıyafetlerini atıp yerine tasarım giysiler getirmek üzere harekete geçer. Sultan misafirlerin önünde annesine kızar. Annesiyle kavga eder. Perihan anne Sultan'a tokat atar. Sultan öfke ile araya biner. Kaza yapar. Aziz de Kerem de kızı bulup sakinleştirirler.

Hasibe evdeki eşyaları başka eve taşır. Çocuklarını da yanına alır. Faik baba eve geldiğinde şaşkın kalakalır.
Sevim kocasına Aneta hanımla ilgili gerçeği anlatır. Kocası Yalçın'a gidip hırsızlık ve darp olayını haber verir.

Aziz; Feride'nin sözleşmesini okur. Asistana Feride'yi arattırır. Feride çalışmak istemediğini söyler. Feride kardeşinin peşinden gidip ne yaptığını nerede kaldığını anlamaya çalışır. Ancak kendisini çok yormaktadır. Fırat büyük ve lüks bir otele girer. Feride onunla konuşmaya gider ama o kızı dinlemeyip odadan çıkarır.

Aziz'in Feride'nin peşindeki adamı patronunu arayıp Feride'nin iyi olmadığını söyler. O sırada Fırat da aşağıya inmiştir. Kerem de Fırat ile konuşmaya otele gitmektedir. Yalçın komiserinde otelin önüne gelmesiyle Feride bayılır. Dört erkek de ona doğru koşmaya başlar





Hiç yorum yok:
Write comments