8.02.2019

Çarpışma 9. bölüm özet. Veli'nin muhbiri Adem imiş

Kerem; annesi için endişelenip eve ve Kadirlere gider. Tam çıkıp anneyi arayacakları sırada kadın çıkıp gelir. Kadını Meral kurtarmıştır. Demir ise yüzünü gören anne ve Meral yüzünden endişelidir. Meral silahı tutanın Demir olduğunu söylemez; anneye de söyletmez. Kerem adamı bildiğimizi bilirse gidip adamı vurur diyerek korkutur. Gidecek yeri olmadığı için bir süre Kadirlerde kalmasına karar verirler. Cemre buna bozulur

Zeynep kendisini kurtarmak için Kadir'in annesini bulmaktan vazgeçtiğini öğrenir. Kadir'e yararlı olmak için Selim'in şirketindeki işi kabul eder. Belgelerde Veli'nin içerideyken hem Selim'le hem de onun ortağıyla çalıştığını fark eder. Selim'e nedenini sorduğunda iyiyi ayırt etmek için bir süre çalıştı sonra benim iyi olduğumu anlayıp benimle devam ettiğini söyler. 

10 milyon euro dava sonuçlandığında hazineye gönderilecekmiş. Yola o gün çıkacakmış. Veli saati öğrenmek için harekete geçer. Amir Adem'e hazineye parayı götürme görevini verir. Muhbir kız haberi Veli'ye uçurur

Muhbir kız Veli'den kendisini kurtaramayınca Kadir'i arar. Annesinin yerini söyleme karşılığında kendisini kurtarmasını ister. Kadir; kendisine verilen adrese Zeynep ile giderler. Ama kadının yalan söylediğini anlayıp kızarken bu hamleyi neden yaptığını düşünür. Amirini arayıp para sevkiyatını öğrenip oraya gider. Destek çağrılır ve çapraz ateş altındaki ekibi de parayı da kurtarır.

Meral Demir'den susması ve gitmesi karşılığında 250 bin ister. Demir kabul eder ama Veli parayı vermeden Meral'i öldürmek ister. Yakup ve arkadaşı da Veli'nin tarafına geçmiştir. Veli onlardan üvey annesinin Cemre'yi öldürmesini istediğini duyunca çok kızar.

Kerem'in annesi oğluna Cemre ile ikiniz çok benziyorsunuz der. Kerem inanmayıp kendisini kıza yakıştıramadığını söyler. Zeynep de Cemre'yi Kerem'le konuşması için cesaretlendirir. Cemre Kerem'e Meral ile ilgili ne hissettiğini sorar. Kerem de Cemre de birbirlerine hislerini itiraf eder.

Kadir kadın muhbire tuzak kurar. Zeynep'in kafasına silah dayarken birinin muhbiri gördüğünü söyler ve görgü tanığını ona yönlendirir. Kız panik olup Veli'yi arar. Kızın konuşup attığı sim kartı Kadir alır ve kızı takip eder. Muhbir kız Adem'e ilanı aşk edip ilişki başlatır.

Veli Cemre'nin üvey annesiyle konuşup Cemre'den uzak durmasını söylerken; videonun kendisinde olduğunu söyler. Selim'in eski karısının doğumda ölmediğini ima eder. Kadın kocasının kasasına bakar. Eski karısının bebekle çekilmiş resmini görüp doğumda ölmediğini anlar. 

Veli ve Zeynep buluşup konuşur. Veli her buluşmada Zeynep'e Kadir'in annesiyle ilgili soru sorma hakkı verir.

Kadın polisi takip eden Kadir; polis kızın birini öldüreceğini duyar. Kerem'e Meral'i takip etmesini söyler. Veli Meral'in geleceği yeri ve saati muhbire söyler. Kerem Meral'in bir depoya gittiğini görünce yanına gidip kadını sıkıştırır. Muhbir kız Veli'ye Kerem'in de orada olduğunu söyleyince onu da öldürmesini söyler. Kadın ateş eder. Meral yaralanır. Kadın tam onları öldürecekken Kadir onu durdurup Veli'yi ve annesini bulması için yardım ister

O sırada Zeynep Kadir'i arayıp Veli hep iki adamla beraber çalıştığını öğrendiğini söyler. Kadir'e "İkinci bir muhbir olabilir" der. Kadir kıza sorular sorarken Veli de kız kardeşini seven ve ona sadık olan bir polisten bahseder. O kişi Adem'dir. Adem ağlayarak muhbir kızı öldürür








Hiç yorum yok:
Write comments